Survivor Nefise'den 'nefes kesen' ses performansı

Survivor 2023'ün kadrosunda yer alan Nefise Karadere, dün akşam ekrana gelen birleşme partisinde Aleyna Tilki'nin dillere dolanan 'Sen Olsan Bari' şarkısını seslendirdi. Nefise Karadere'nin ses performansı pek beğenilmedi. Survivor Nefise'nin şarkı söylediği anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, ünlüler ve gönüllüler takımı son elemenin ardından birleşme partisinde bir araya geldi. Birleşme partisinde eğlenceli anlar yaşandı. Survivor 2023 birleşme partisine Nefise Karadere'nin performansı damga vurdu.

JÜRİDEN DÜŞÜK PUAN ALINCA ŞOKE OLDU


Birleşme partisinde yarışmacılar sahneye çıkarak tek tek performans sergiledi. Aleyna Tilki'nin 'Sen Olsan Bari' şarkısını söyleyen Nefise'nin performansı kısa sürede gündem oldu. Kendi yorumundan çok memnun kalan Nefise, jüriden 2 puan alınca büyük şaşkınlık yaşadı. Ünlüler takımında yer alan Nefise'nin ayrıca kıyafeti de dikkatleri üzerine topladı.

NAGİHAN KARADERE'NİN GİYDİĞİ ELBİSENİN AYNISINI GİYDİ


Geçtiğimiz yıl Survivor All Star'da yarışan Nagihan Karadere'nin birleşme partisinde giydiği elbiseyi bu yıl Survivor Nefise Karatay giydi. Nefise'nin kıyafetini gören Nagihan Karadere'den imalı paylaşım geldi. Karadere, Instagram sayfasından ''Süreyya hanımın muhteşem değişimi'' diyerek aynı elbisyle hem kendi fotoğrafını hem Nefise'nin fotoğrafını paylaştı.

Survivor Nefise'den 'nefes kesen' ses performansı

 

Survivor Nefise'den 'nefes kesen' ses performansı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.