Survivor Meksika Ödül Oyununu Kazanan Takım İfşa Oldu! İki İsim İlk Kez Ada Dışına Çıktı

Survivor 2022'de ödül heyecanı sürüyor. 26 Mayıs Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Türk ve Yunan takımlarının karşı karşıya geldiği ödül oyunu mücadelesi kıran kırana geçti. Survivor ödül oyununu kazanan takım ifşa oldu. İki isim de ada dışına ilk kez çıktı.

Her bölümü bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de ödül oyunu heyecanı sürüyor. Türk ve Yunan takımlarının karşı karşıya geldiği 26 Mayıs Survivor ödül oyununu kazanan takım ifşa oldu. Meksika ödüllü oyunda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Survivor Meksika Ödül Oyununu Kazanan Takım İfşa Oldu! İki İsim İlk Kez Ada Dışına Çıktı.

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Türk ve Yunan Survivor ekiplerinin karşılaştığı ödül oyunu mücadelesi kıran kırana geçti. Dokunulmazlık oyunları sonrası Survivor'a veda eden son isim Sude Burcu olmuştu. Ekranların en çok izlenen yarışmasında artık büyük ödüllü oyunlar da sırasıyla ekrana gelmeye başladı.

SURVİVOR MEKSİKA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da ödül oyunu mücadelesi bu akşam da devam etti. Yarışmanın takipçileri Meksika ödül oyununu kim kazandı sorusuna da cevap arama başladı. Sosyal medyada günün konusu olan ödül oyunu mücadelesinde kazanan taraf da ifşa oldu.

26 Mayıs Survivor ödül oyununu Kırmızı takım kazandı. Türk ve Yunan ekiplerinin karşılaştığı "Meksika ödül oyunu"nda kırmızı takımın kazanması sonrası iki isim de ada dışına ilk kez çıkmış oldu.

Survivor Meksika Ödül Oyununu Kazanan Takım İfşa Oldu! İki İsim İlk Kez Ada Dışına Çıktı

Survivor Ayşe Yüksel ve Anıl Berk Baki şimdiye kadar oynanan büyük ödüllü mücadelerde hep kaybeden taraf olmuştu. Bu akşam oynanan Meksika ödüllü oyunda kazanan ekipte yer alan Ayşe Yüksel ve Survivor Anıl Berk Baki ada dışına çıkan iki isim oldu.

 

Survivor Meksika Ödül Oyununu Kazanan Takım İfşa Oldu! İki İsim İlk Kez Ada Dışına Çıktı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel ödül oyunu kim kazandı ifşa oldu survivor anıl anıl berk baki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.