Survivor kim elendi? Eleme adayları kimler?

Survivor kim elendi? TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor, bu akşam ilk eleme gecesini yaşayacak. Gönüllüler takımı ilk eleme adayı olarak Fatma'yı belirlemişti. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışmada ilk elenen takım merak ediliyor. İşte Survivor kim elendi? Eleme adayları kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor kim elendi? Gönüllüler takımı ilk eleme adayı olarak Fatma'yı belirlemişti. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışmada ilk elenen takım merak ediliyor. TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor, bu akşam ilk eleme gecesini yaşayacak. İşte Survivor kim elendi? Eleme adayları kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk ada konseyinde en fazla oyu alan isim Fatma olarak açıklandı. Fatma’nın rakipleri ise akşam saatlerinde belli olacak. Seyircilerin verdiği oylarla en yüksek oyu alan iki yarışmacı elenmesi için potaya birer isim gönderecek. Fatma ve adı söylenen 2 kişi arasından en az oyu alan yarışmacı ise programa veda edecek.

ÜNLÜLER TAKIMI İÇİN KÖTÜ GELİŞME

Sakatlıkların devam ettiği programda ada şartları yarışmacıları oldukça zorlayacak. Öte yandan Acun Ilıcalı ünlüler takımını ilgilendiren kötü gelişmeyi bu akşam açıklayacak.

Survivor kim elendi? Eleme adayları kimler? ile ilgili etiketler TV8 Survivor 2020 eleme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.