Survivor kim elendi? 2 Şubat Survivor elenen kim oldu?

Survivor 2021 bu akşam eleme heyecanına sahne oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor eleme gününde potaya giren isimler de SMS sıralamasına göre belirlendi. Peki, 2 Şubat akşamaı Survivor kim elendi? Ilıcalı, oylamalar sonucunda Duygu, Ayşe ve Reşat arasından bir isimin gideceğini açıklıyor. 2 Şubat akşamı yapılan eleme konseyi sonucunda Survivor 2021'e veda eden isim Duygu oldu.

Survivor kim elendi sorusu bu akşam yanıtını buldu. 2 Şubat akşamı tv8'de belirlenen SMS sıralaması sonras Survivor adasına veda eden isim de belli oldu. Peki, Survivor bu akşam kim elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Ilıcalı, oylamalar sonucunda Duygu, Ayşe ve Reşat arasından bir isimin gideceğini açıklıyor. 2 Şubat akşamı yapılan eleme konseyi sonucunda Survivor 2021'e veda eden isim Duygu oldu.

SMS SIRALAMASI BİRİNCİSİ KİM?

Acun Ilıcalı, SMS birincisi olan ismi elemeden hemen önce açıklandı. Buna göre eleme adayı olan Poyraz, SMS birincisi olarak çıktı. Gönüllüler takımında ikinci en çok oyu alan isim ise Dora oldu.

Survivorda kim elendi Survivor SMS birincisi kim oldu İşte, Survivor SMS sıralaması

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Poyraz ile Duygu eleme potasına gönderildi. Poyraz'ın SMS oylamasında birinci çıkmasıyla eleme adaylığı da düştü. Poyraz ise üçüncü aday olarak Ayşe'yi söyledi. İkinci en çok oyu alan Dora da Reşat'ı çıkardı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Duygu, Ayşe ve Reşat arasından bir isimin adaya veda edeceği kesinleşecek. 

Survivor kim elendi? 2 Şubat Survivor elenen kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor kim elendi 2 şubat survivor kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.