Survivor Kim Elendi? 19 Mayıs Acun.com Ünlüler Gönüllüler Sms sıralaması!

Survivor kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanacak. Acun Ilıcalı bu hafta elenen isimin sürpriz olduğunu duyurdu. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, Mert ve Aycan'ın adını yazarken, Gönüllülerin eleme adayı Yasin oldu. Ada konseyinde yarışmaya veda edecek isim araştırılmaya başlandı. İşte Survivor kim elendi? 19 Mayıs Acun.com Ünlüler Gönüllüler Sms sıralamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor kim elendi? Survivor 2020 bu hafta kim gitti? sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor.Acun Ilıcalı bu hafta elenen isimin sürpriz olduğunu duyurdu. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, Mert ve Aycan'ın adını yazarken, Gönüllülerin eleme adayı Yasin oldu. Ada konseyinde yarışmaya veda edecek isim araştırılmaya başlandı. İşte Survivor kim elendi? 19 Mayıs Acun.com Ünlüler Gönüllüler Sms sıralamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

SURVIVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor 81. yeni bölümde bu akşam ada konseyinde SMS sonuçlarının ardından elenen yarışmacı Ünlüler takımında Mert oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta yapılan oylamalar sonucunda eleme adayları belli oldu. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler takımında eleme adayları Mert, Aycan ve Yasin oldu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de Ünlüler ile Gönüllüler büyük ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor 80. Bölümde oynanan ödül oyunu öncesinde iki takım, oyunda seçimi yapan takım olmak için avantaj oyunu oynadı. İki erkek iki kadın yarışmacıdan oluşan dörder yarışmacı bayrak yarışına çıktı. Ödül oyununda avantajı elde etmek isteyen yarışmacılar, bu oyunda da tüm performanslarını sergiledi. Kıran kırana geçen mücadele sonrasında Gönüllüler, az bir farkla avantaj oyununu kazandı. Böylece Gönüllüler, Survivor büyük ödül oyununda rakip takımdan yarışacağı kişiyi seçme avantajını elde etti.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı için bu oyun çok daha önemliydi. Bu oyunu muhakkak kazanma parolasıyla oyuna çıkan Ünlüler, oyuna da çok hızlı başladılar. Durumu 4-0'a kadar getiren Ünlüler takımı, Yunus Emre'nin üçte üç yaptığı dokunulmazlık oyununu rahat kazandılar. Ünlüler takımı, bu galibiyetle birlikte dokunulmazlık ile birlikte haftalık erzak paketini de kazandılar.

Survivor Kim Elendi? 19 Mayıs Acun.com Ünlüler Gönüllüler Sms sıralaması! ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 survivor kim elendi 19 Mayıs Acun.com Ünlüler Gönüllüler Sms sıralaması!
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.