Survivor İstanbul! Fırtına ve yağış böyle vurdu...

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbul'da kuvvetli yağış ve fırtına etkili oldu. Birçok vatandaş yağmurdan etkilenirken araçlar yollarda mahsur kaldı.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından dün İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şehrin bazı ilçelerinde etkili olan yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Yağışlı havanın nedeniyle gökyüzü karardı. Yağmurla birlikte yer yer dolu yağışının olduğu da görüldü.

istanbul-fArtAna8

BAZI ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Kent genelinde birçok ilçede sağanak yağış etkili olurken, birçok ilçede sağanak yağış baskınlara neden oldu. Dolapdere'de etkili olan yağış nedeniyle araçların sular içinde kaldı.

istanbul-fArtAna6

Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay içerisine ise yükselen suların girdi. Şişli'de sağanak yağış etkisini gösterdi. Sular içerisinde kalan bir araç itfaiye yardımı ile kurtarılmaya çalışıldı.Araç içerisinde mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışması yapıldı.

istanbul-fArtAna-survivor

Eminönü’nde caddeleri su basarken fırtınaya yakalanan bir grup vatandaş ve iki sokak köpeği oluşan ‘küçük adada’ mahsur kaldı.

metro-kum

KUM TORBALI ÖNLEM!

Yağmur sularının metronun içine girmesini önlemek amacıyla kum torbaları kullanıldı. Yağıştan kaçan vatandaşlardan bazıları metro istasyonuna sığındı.

istanbul-fArtAna7

TOPBAŞ UYARMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, " Dikkat etmek ve hassasiyet göstermek gerekiyor. Büyükşehir belediyesi olarak teyakkuz durumdayız" dedi.

Survivor İstanbul! Fırtına ve yağış böyle vurdu... ile ilgili etiketler İstanbul Fırtına Yağış dolu