Survivor İsmail kim? İsmail Balaban kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor İsmail Balaban kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının ünlüler takımında yer alan isimlerinden İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından İsmail Balaban en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan İsmail Balaban, Kırkpınar’da Başpehlivanlık unvanı kazanan isimlerden birisi olarak dikkat çekmekte.

Survivor İsmail Balaban kimdir?

Survivor 2021 ünlüler takımında yer alan İsmail Balaban, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor İsmail Balaban

3 Eylül 1987 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi’nde dünyaya gelen İsmail Balaban’ın babasının adı Hasan, annesinin adı ise Ümmü Gülsüm’dür. İsmail Balaban’ın ayrıca Turan adında bir ikiz erkek kardeşi de vardır.

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda eğitimini tamamlayan İsmail Balaban, küçük yaşlardan itibaren güreş sporu ile ilgilenmeye başladı. Henüz 17 yaşında yağlı güreş pehlivanlarından Ziya Talan’ın kendisini keşfetmesi çok zaman almadı ve profesyonel anlamda bu spora devam etti.

Survivor İsmail Balaban

Hafta sonlarında elma bahçelerinde çalışarak para kazanan İsmail Balaban, hafta içlerinde de para ile güreş sporu yapmaya çalışıyordu. Yaşıtlarına nazaran daha uzun boylu ve kalıplı olduğundan ağır işlerde çalışmaktaydı.

İkiz kardeşi Turan Balaban ile beraber Konyaaltı Belediye Spor Kulübü adına pek çok müsabakada yer alarak altın madalya kazanan İsmail Balaban bir anda güreş severlerin ilgisinin kendisine doğru yönelmesi ile karşılaştı. 2009 senesinde Kırkpınar Yağlı Güreşleri Küçük Orta Büyük Boy Kategorilerinde birinci, 2012 yılında da Başaltı Boyunda üçüncü oldu.

Survivor İsmail Balaban

2013 senesinde Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Ali Gürbüz ile karşılaşan İsmail Balaban, müsabakayı kaybetti. Fakat Ali Gürbüz‘ün aldığı ceza nedeniyle Başpehlivan unvanı ikinci olan İsmail Balaban‘a verildi. 2014 yılında Kırkpınar Yağlı Güreşleri‘nde Fatih Atlı‘ya kaybeden Balaban, 2017’de Kırkpınar Başpehlivanlığı, 2018’de Kurtdereli Başpehlivanlığı ve 2019 yılında da Elmalı Yağlı Güreşleri İkinciliği elde etti.

İsmail Balaban Güreş Kariyeri

2012 – Kırkpınar Başaltı Üçüncülüğü

2013 – Kırkpınar Başpehlivanlığı

2014 – Kurtdereli Başpehlivanlığı

2014 – Kırkpınar İkinciliği

2015 – Kurtdereli İkincliği

2016 – Kurtdereli Üçüncülüğü

2017 – Kırkpınar Başpehlivanlığı

2018 – Kurtdereli Başpehlivanlığı

2019 – Elmalı Yağlı Güreşleri İkinciliği

İsmail Balaban, Instagram’da 72,6 bin takipçisi bulunan @ismailbalaban7 hesabını kullanıyor.

 

Survivor İsmail kim? İsmail Balaban kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 ismail balaban Survivor İsmail Balaban Survivor ünlüler İsmail Balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.