Survivor Hikmet ve Nagihan Arasında 'Adamlık Savaşı' Çıktı! Parkurda Yer Yerinden Oynadı

Survivor 2022'de çatışmalar devam ediyor. Parkur mücadelelerinin kimi zaman tartışmaya döndüğü yarışmada bu kez Hikmet ve Nagihan Karadere birbirine girdi. İkili arasında çıkan 'Adamlık Savaşı' yeni bölüme damga vurdu. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de finale doğru gidilirken parkur mücadeleleri de kıran kırana devam ediyor. Dokunulmazlık oyunları sırasında benchte yaşananlar yeni bölüme damga vuracak. Survivor Hikmet ve Nagihan Arasında 'Adamlık Savaşı' Çıktı! Parkurda Yer Yerinden Oynadı.

Survivor Nagihan Karadere ile Hikmet arasında çıkan adamlık savaşı Survivor yeni bölüm fragmanına damga vuruyor. Parkur mücadelesi sırasında Karadere'nin, "Senin mi oyun, senin mi bu Survivor" sözlerine karşılık, Hikmet'ten de cevap gecikmedi.

Survivor Hikmet ve Nagihan Arasında 'Adamlık Savaşı' Çıktı! Parkurda Yer Yerinden Oynadı

SURVİVOR'DA ADAMLIK SAVAŞI!

Survivor Hikmet Tuğsuz ise Nagihan'ın adamlık sözlerine karşılık, "Senin yedi sülalen gelse beni adam edemez" diyerek cevap verdi. Survivor yeni bölüm fragmanına damga vuran anlar yine izleyiciyi ekran başına killitleyecek.

Survivor 83. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.,

Survivor Hikmet ve Nagihan Arasında 'Adamlık Savaşı' Çıktı! Parkurda Yer Yerinden Oynadı ile ilgili etiketler survivor nagihan survivor hikmet Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.