Survivor Gönüllüler takımı belli oldu!

2018 Survivor Gönüllüler takımı açıklandı! Merakla beklenen tanıtım videosu sonunda yayınlandı. All Star kadrosunda ünlülere karşı yarışacak gönüllüler takımı nihayet belli oldu. Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan'dan ünlüler takımının karşısında yarışacak yarışmacılar kimler? Ekranların en çok izlenen yarışma programı olan Survivor'da bu sene format da değişti. Reyting rekorları kıran yarışma programı için heyecan üst seviyede. Peki, 2018 Survivor Gönüllüler takımında kimler olacak? Hangi yarışmacılar var? Detayları haberimizde bulabilirsiniz....

2018 Survivor Gönüllüler takımında kimler var? Merakla beklenen tanıtım videosu sonunda yayınlandı! Seyircileri ekranlara kilitleyen yarışma programı vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. 2018'de şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek yarışmacılar belli oldu. Ekranların en çok izlenen ve takip edilen programı bu sene farklı bir format ile karşımıza çıkacak. 10 Şubat 2018'de başlayacak olan programın kadrosu da belli oldu. Takımda yer alan isimlerden biri de 1500 kilometre yürüyen Cumali Akgül... Peki, 2018 Survivor Gönüllüler takımında kimler olacak? Hangi yarışmacılar var? Detayları haberimizde bulabilirsiniz....

2018_Survivor_GAnAllAler_takAmAnda_kimler_var_iAerik

SURVİVOR ALL STAR FORMATI NASIL OLDU?

Survivor 2018 diğer sezonlardan çok farklı bir konsepte izleyici ile buluşacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada; “2018 Survivor takım sistemi değişti” dedi.

Survivor 2018’de takım sistemi değişiyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor’da bu yıl takımlar farklı olacak. Her sezonda daha heyecanlı bir hal alan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2018’de bu yıl iddialı bir ekip Survivor adasında yer alacak.

2018_Survivor_GAnAllAler_takAmAnda_kimler_var_2

2018 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER OLACAK?

218'de yarışacak yarışmacılar belli oldu...

O isimler şu şekilde sıralandı: Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus

ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Sema Aydemir, Nagehan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Ümit Karan

2018_Survivor_GAnAllAler_takAmAnda_kimler_varss

SURVİVOR ALL STAR HAKKINDA

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Survivor Türkiye

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

daha önce kimler şampiyon oldu?

Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

SON ŞAMPİYON OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

Survivor Gönüllüler takımı belli oldu! ile ilgili etiketler 2018 survivor gönüllüler kimler var hangi yarışmacılar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.