Survivor Evrim'in Herkesten Sakladığı Yeni Sevgilisi Ortaya çıktı

Survivor 2022'nin dedikoducu yarışmacısı Evrim Keklik adada en çok konuşulan isim oldu. All Star'a damga vuran Keklik, Nisa Bölükbaşı olan tartışmaları ile geçtiğimiz bölüme olay olmuştu. Acun Ilıcalı ile tartışan, İzleyenleri de çılgına çeviren Survivor Evrim Keklik'in yeni sevgilisi ortaya çıktı.

Survivor All Star 2022 Nefes kesici mücadeleleri ile devam ediyor. Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor 2022 bir yandan yarışmacıların sert çıkışları ile de gündem oluyor.

Agresif çıkışları ile tepki toplayan Evrim Keklik özellike Nisa Bölükbaşı ile özel hayat tartışmaları ile gündeme geliyor. Bilindiği gibi Nisa, Barış ve Ogeday aşk üçgeninde Keklik'in sözleri çok konuşulmuştu.

Survivor Evrim'in Herkesten Sakladığı Yeni Sevgilisi Ortaya çıktı

Survivor Evrim Keklik'in Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Survivor Evrim'in yeni sevgilisi kim soruları da gündeme geldi. Adadaki agresif tavırlarının sebebi de böylece ortaya çıkmış oldu. Evrim'in yeni sevgilisinin Survivor Ekstra programının sunucu ve yorumcusu Furkan Dede olduğu iddia ediliyor.

 

İkiliden Açıklama Gelmedi

Evrim Keklik ve Furkan Dede'nin aşk yaşadığı iddiaları sonrası her iki isimden de bir açıklama gelmedi.

Survivor Evrim'in Herkesten Sakladığı Yeni Sevgilisi Ortaya çıktı ile ilgili etiketler Survivor evrim yeni sevgilisi furkan dede
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.