Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan küfürlü tehdit mesajı

Survivor Ekstra'nın eski yorumcusu Semih Öztürk'ün Ütopya isimli programda tanıştığı ve 2020'de nikah masasına oturduğu eşi Kurretülayn Matur sosyal medya hesabından yayınladığı küfürlü tehdit mesajıyla şoke etti. Matur, eşine fotoğraf gönderdiklerini iddia ettiği spiker ve influencerlara göz dağı verdi.

Survivor Ekstra'nın eski yorumcusu Semih Öztürk'ün 2 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Kurretülayn Matur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu. Survivor programının ardından Survivor yorumculuğuyla bir süre TV8 ekranlarında yer alan Semih Öztürk'ün eşi küfür içeren paylaşımıyla adından söz ettirdi. Matur'un yaptığı paylaşım ağızları açıkta bıraktı. 

''EVLİ ADAMLARA RESİMLERİNİ GÖNDEREN...''

Matur, sosyal medya hesabından, "Evli adamlara resimlerini gönderen, sağda solda buluşan spikerinden influencer’ına, bütün k....ları ifşa edeceğim. Görsel ve mesajları ile birlikte. İnsanların yuvası ile oynamak neymiş, insanların özel hayatını öğrenmek için fake hesaplar açmak neymiş herkese göstereceğim." şeklinde bir paylaşımda bulundu. Matur'un tehdit dolu küfürlü mesajı gündem oldu.

Semih Öztürk'in eşi Kurretülayn Matur'dan küfürlü tehdit mesajı


Instagram'da 1 milyona yakın takipçisi bulunan Matur'un paylaşımı, akıllara eşi Semih Öztürk'e kadınlardan mesajlar geldiği şeklinde yorumlandı.

 

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan küfürlü tehdit mesajı ile ilgili etiketler semih öztürk Kurretülayn Matur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.