Survivor Erdi sinema dünyasına hızlı bir giriş yaptı!

Survivor 2017'nin ses getiren yarışmacılarından Erdi Ünver, sinema dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Ünver, 'Organik Aşk' ve 'Karımı Gördünüz mü?' isimli sinema filmleriyle kamera karşısına geçti.

2017 Survivor'da renkli karakteriyle ve yaşadığı tartışmalarla hafızalara kazınan Erdi Ünver, sinemaya hızlı bir giriş yaptı.

İKİ FİLM BİRDEN!

İki proje için kamera karşısına geçen oyuncu, 'Organik Aşk'ta Gizem Karaca'nın abisini canlandırdı. Erdi, ayrıca Peker Açıkalın'ın 'Karımı Gördünüz mü?' isimli komedi filminde de rol aldı.

"ARKADAŞLAR GEZERKEN BEN EĞİTİM ALDIM!"

Erdi, "Yarışma bittiğinde bazı arkadaşlar barlarda, beach'lerde gezerken ben kendime bir şeyler katmak için oyunculuk eğitimi aldım" sözleriyle dikkat çekti.

İşte Erdi'nin oynadığı filmlerden kareler;

acun-un-meshur-ettigi-survivor-erdi-iki-sinema-10416482_1313_m

acun-un-meshur-ettigi-survivor-erdi-iki-sinema-10416482_262_m

Survivor Erdi sinema dünyasına hızlı bir giriş yaptı! ile ilgili etiketler Survivor Gizem Karaca erdi ünver filmleri organik aşk karımı gördünüz mü vizyon peker açıkalın
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.