Survivor Erdi ile Eser'den büyük buluşma...

'Survivor 2017' yarışmasında gönüllüler takımında mücadele eden ve ada hayatından yakın arkadaşlık kuran Eser West ile Erdi Ünver, Türkiye'de bir araya geldi.

Eser West ile Erdi Ünver, 'Bad Boys' şarkısını söyledikleri videoyu ve birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medyadan, 'Bad Boys' (Kötü çocuklar) notuyla paylaştı.

Erdi, Survivor'ın 11'inci haftasında elenmiş, Eser West ise açlığa dayanamadığını gerekçe göstererek 5'inci hafta yarışmadan çekilmişti.

sdsdasddsfas

ESER WEST KİMDİR?

Eser West Survivor'a katılıyor. Survivor Eser West kimdir? Aksanı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Eser West, 1990 yılında New York'ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West ABD'den Türkiye'ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katıldı. 1.75 boyunda olan damat adayı 80 kilo ağırlığına sahipken yarışmada Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti. La Guardia Communitiy College Üniversitesi'nde eğitim hayatını tamamlayan Eser West bir süre önce Hande Yener'in klibinde yer aldı.

Survivor Erdi ile Eser'den büyük buluşma... ile ilgili etiketler Survivor Eser West erdi ünver
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.