Survivor Emin Günenç diskalifiye mi oldu? 1 Şubat Survivor kim elendi?

Survivor 2021’de diskalifiye şoku yaşandı. Sezona oldukça hızlı bir şekilde başlayan Survivor’da 3. kez diskalifiye edilen yarışmacı dikkatlerden kaçmadı ve gözyaşları adeta sel oldu. Peki, Emin Günenç Survivor’dan neden elendi?

Survivor’un son bölümüne diskalifiye şoku damgasını vurdu. Gönüllüler takımındaki yarışmacılardan Emin, bu kez daya veda eden isimler arasında yerini aldı. Doktor Metin Kuş ilk açıklamasında Emin’in sağlık durumu ile ilgili olarak son ayrıntıları paylaştı.

Emin’in yarışmaya devam edemeyeceği bilgisini veren Metin Kuş herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda oynanan sembol oyununda da Survivor Emin’in dizinde bir problem olduğu bilgisi ekran başındakilere de iletilmişti. Peki, Survivor Emin neden diskalifiye oldu?

Survivor Emin Günenç diskalifiye mi oldu? 1 Şubat Survivor kim elendi?

Survivor Emin neden diskalifiye oldu?

Yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi olan Survivor Emin, dizinden daha önce de sakatlık geçirmişti. 31 Ocak akşamında yayınlanan son bölümde Emin’in dizindeki probleme değinen Doktor Metin Kuş, çok daha ciddi sorunlar olduğunu söyleyerek üzgün olduklarını ifade etti.

Emin de doktorun bu açıklamasından hemen sonra halkanın yüzüne geldikten sonra bilinç kaybı yaşadığını ve bacağında ağrı olmadığını ve ayrılmak istemediğini dile getirdi. Yarışmadan ayrılmak durumunda kalan Emin, buradan gittikten sonra hayatının tamamen biteceğine de değindi. Emin’in ayrılışından sonra takım arkadaşları da bu duruma oldukça üzüldü.

 

Survivor Emin Günenç diskalifiye mi oldu? 1 Şubat Survivor kim elendi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor Emin Günenç diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.