Survivor Elanur Pat boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı

Survivor 2023 fenomenler takımında yer alan Elanur Pat dikkat çekiyor. Twitch platformunda RunalexX adıyla tanınan Elanur, Youtube’deki "Bela" parçasıyla ön plana çıkıyor. İşte, Survivor Elanur Pat boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi ve instagram hesabı…

Survivor 2023 fenomenler takımında yer alan isimlerden birisi Elanur Pat oldu. Youtube’de yayınlanan “Bela” parçasıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Elanur, yeni sezonda Survivor yarışmasında fenomenler takımında yer alacak.

İlgilendiği spor dallarının çeşitliliğinin yanı sıra gezgin bir fenomen olarak da dikkat çeken Elanur, yeni sezonda Survivor yarışmasında fenomenler takımında yer alacak.

Survivor Elanur Pat Kimdir?

30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen Elanur Pat aslen Orduludur. Twitch platformunda RunalexX kullanıcı adıyla tanınan Elanur’un “Bela” adlı şarkısı Youtube’de 20 milyon izlenme rekoru kırmıştır.

Survivor Elanur Pat

22 yaşında olan Elanur, Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği öğrencisidir. Ayrıca da WEB Developer & Grafik Tasarım işi ile de ilgilendiği bilinmektedir. Arkadaşlarının desteği ile Twich yayıncılığına başlayan Elanur, Instagram paylaşımları ile de adından söz ettirmektedir.

Boyu 1.69 olan Elanur Pat, 58 kilo ve Oğlak burcudur. Elanur Pat İnstagram’da @elanur hesabını kullanmaktadır.

Survivor Elanur Pat

Gerçek Adı: Elanur Pat
Doğum Yeri: Ordu
Doğum Tarihi: 30 Aralık 2000
Boyu: 1.69
Kilosu: 58
Burcu: Oğlak
Göz Rengi: Ela
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Instagram: @elanur

Survivor Elanur Pat boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı ile ilgili etiketler Survivor 2023 Elanur Pat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.