Survivor Chaby Han boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı

Survivor 2023 fenomenler takımında yer alan Chaby Han dikkat çekiyor. Elin Oğlu programında adını duyuran Chaby, sosyal medyada da ön plana çıkıyor. İşte, Survivor Chaby Han boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi ve instagram hesabı…

Survivor 2023 fenomenler takımında yer alan isimlerden birisi Chaby Han oldu. Youtube’de platformunda içerikler üretene ve Müslüm Gürses hayranı olması ile de tanınan Chaby, yeni sezonda Survivor yarışmasında fenomenler takımında yer alacak.

2007 yılından bu yana Türkiye’de yaşayan Chaby Han, Türkçe’ye hakim olmasıyla izleyenleri oldukça şaşırtmış ve Elin Oğlu programıyla da kariyerinde zirve yapmıştır. Youtube platformunda arkadaşlarıyla beraber video içeriklerde üreten Chaby, Müslüm Gürses hayranlığıyla da tanınmaktadır.

Chaby Han Kimdir?

15 Haziran 1992 tarihinde Güney Kore’de dünyaya gelen Chaby Han, Zeytinburnu’nda ikamet etmektedir. 2007 senesinde babasının işleri sebebiyle Türkiye’ye taşınan ailesinin yanında gelen Chaby, İstanbul’da lise eğitimi aldıktan sonra Bilgi Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

Chaby Han

Henüz 15 yaşında Türkçe’yi akıcı bir şekilde konuşmaya başlayan Chaby kendi Youtube kanalında arkadaşlarıyla beraber eğlenceli videolar yayınlamıştır. Tam bir Müslüm Gürses hayranlığı ile tanınan Chaby, Elin Oğlu programıyla kariyerinde zirve yapmıştır.

“Ayla: The Daughter of War” filminde kameralar karşısına geçen Chaby Han, 4 Mart 2020 tarihinde birliktelik yaşadığı Çorlulu sevgilisi Gülce Elibol‘u istemeye gitmiş ve evliliğe ilk adımını atmıştır.

Chaby Han

Boyu 1.70 olan Chaby Han, 77 kilo ve İkizler burcudur. Chaby Han İnstagram’da @chabyhan hesabını kullanmaktadır.

Gerçek Adı: Chaby Han
Doğum Yeri: Güney Kore
Doğum Tarihi: 15 Haziran 1992
Boyu: 1.70
Kilosu: 77
Burcu: İkizler
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Instagram: @chabyhan

Survivor Chaby Han boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı ile ilgili etiketler Chaby Han Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.