Survivor Berna Keklikler'in Paylaşımı Adayı Karıştırdı! Sema Aydemir İçin Olay Çağrı

Survivor 2022'de Eleme heyecanı sürüyor. 31 Mayıs Survivor Dokunulmazlık oyunu sonrası belli olan 4 eleme adayı için bu akşam SMS oylaması yapılacak. Daha önce yarışmadan elenen Survivor Berna Keklikler ise Sosyal Medyadan çağrı yaparak potadaki yarışmacıya destek istedi. Paylaşım sonrası ada karıştı.

Her bölümü ve Her Konseyi Bir Başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. Son elenen Survivor Seda Ocak'tan sonra parkurdaki gerginlik had safhada yaşanırken dokunulmazlık mücadeleleri de kıran kırana geçiyor. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu yarışmada bu akşam potadaki isimler SMS oylamasına çıkıyor. Survivor Berna Keklikler'in Paylaşımı Adayı Karıştırdı! Sema Aydemir İçin Olay Çağrı...

31 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı 4. eleme adayı olarak Survivor Batuhan Karacakaya'yı aday gösterdi. Bu hafta yapılan tüm oyunları kaybeden Kırmızı takım, Survivor Sema Aydemir, Ayşe Yüksel, Anıl Berk Baki ve Batuhan Karacakaya'yı aday gösterdi.

SURVİVOR BERNA'DAN OLAY ÇAĞRI!

Survivor All Star'da daha önce elenen Survivor Berna Keklikler ise sosyal medya paylaşımlarıyla adadayı arkadaşlarına destek olmaya devam ediyor. Berna Keklikler, bu akşam SMS'e çıkacak 4 eleme adayından bir yarışmacı için sosyal medyada destek istedi.

Survivor Berna Keklikler'in Paylaşımı Adayı Karıştırdı! Sema Aydemir İçin Olay Çağrı

Survivor Sema Aydemir ile olan yakınlığı bilinen Berna Keklikler, yaptığı paylaşımda, "Bu akşam desteğinize ihitacımız var. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Bu emek yarışmasında bir kere de mağdur, ağlayan, konuşmayı ve algıyı bilen kazanmasın" ifadelerini kullandı.

İkizi Survivor Seda Ocak'ın elenmesinden sonra psikolojisi bozulan Sema Aydemir'e destek çağrısı yapan Berna Keklikler'in paylaşımına yorum yağdı.

İşte O Paylaşım

Survivor Berna Keklikler'in Paylaşımı Adayı Karıştırdı! Sema Aydemir İçin Olay Çağrı - Resim : 2

 

 

Survivor Berna Keklikler'in Paylaşımı Adayı Karıştırdı! Sema Aydemir İçin Olay Çağrı ile ilgili etiketler Survivor Berna Keklikler Survivor 2022 survivor sema sema aydemir survivor berna eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.