Survivor Berna Keklikler'in Kız Kardeşiyle İlgili İlginç Gerçek Ortaya Çıktı!

Survivor yarışmacılarının yarışma performansları kadar özel yaşamları da merak ediliyor. Daha önce birçok yarışmacı, özel hayatıyla hayranlarını şaşkınlık içerisinde bırakırken, bu kervana Berna Keklikler de eklendi.

SEVGİLİSİYLE POZLARI OLAY OLMUŞTU

Sevgilisiyle yarı çıplak pozları gündem olan Berna'nın kız kardeşinin şarkıcı olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı. Berna'nın kardeşi Berrin Keklikler, güzelliğiyle ablasına rakip oldu.

Survivor Berna Keklikler'in kız kardeşi Berrin kimdir? - Magazin Haberleri  | NTV

MISS TURKEY'E KATILDI

Berna Keklikler'in kız kardeşi Berrin Keklikler'in on parmağında on marifet. Tescilli güzel çıkan Berrin Keklikler şarkıcılık yapıyor.

Survivor Berna Keklikler'in kardeşi bakın kim çıktı! - Magazin Haberleri -  Milliyet

İşte Berrin Keklikler...

Keklikler, 2013 yılında katıldığı Miss Turkey'den 2. olarak ayrılmıştı.

RUSYA'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİ

Sonrasında Rusya'da düzenlenen Miss World'de Türkiye'yi temsil etti. Oyunculuk deneyimi de bulunan Berrin Keklikler, Çılgın Dersane Üniversitede filminde kamera karşısına geçti. Berrin Keklikler, ablası Berna Keklikler kadar adından söz ettiriyor.

Survivor Berna Keklikler'in Kız Kardeşiyle İlgili İlginç Gerçek Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler survivor berna berrin keklikler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.