Survivor Barış Murat Yağcı'nın Taytı Alay Konusu Oldu! Nagihan Karadere'den Olay Sözler!

Survivor 2022'de Nagihan Karadere ve Barış Murat Yağcı arasında bu kez tayt polemiği yaşandı. Survivor Barış'ın üzerinden çıkarmadığı taytı diline dolayan Karadere konseyde sürpriz bir çıkışa imza attı. Peki Barış Murat Yağcı neden tayt giyiyor? Survivor yeni gelişmeleri sizler için araştırdık.

Her bölümü ve her konseyi bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de final yaklaşırken tartışmalar da kızışıyor. Yarışmanın dün akşamki konseyinde eski takım arkadaşları Survivor Nagihan ve Barış Murat Yağcı arasında tayt tartışması yaşandı. Survivor Barış Murat Yağcı'nın Taytı Alay Konusu Oldu! Nagihan Karadere'den Olay Sözler!

Survivor Nagihan'ın Barış Murat Yağcı'nın taytıla dalga geçmesi konseye damga vurdu. Dokunulmazlık oyununu yarıda bırakıp parkuru terk eden Barış Murat Yağcı, konseyde Nagihan Karadere'nin hedefi oldu.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın Taytı Alay Konusu Oldu! Nagihan Karadere'den Olay Sözler!

Barış Murat Yağcı Neden Tayt Giyiyor?

Survivor All Star 2022'de Barış Murat Yağcı'nın gerçek bir Survivor olmadığını dile getiren Karadere, Yağcı'nın taytıyla ilgili sırrı açıkladı. Meğer Barış Murat Yağcı'nın tayt giyme nedeni uğur getirmesiymiş.

Barış Murat Yağcı'nın taytıyla ilgili olay sözler söyleyen Nagihan birçok sosyal medya kullanıcısı ve Barış Fanları tarafından da eleştiri yağmuruna tutuldu.

Survivor 92. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın Taytı Alay Konusu Oldu! Nagihan Karadere'den Olay Sözler! ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Survivor Barış Nagihan Karadere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.