Survivor Aysu kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Aysu Keskin bu sezon Dominik'te olacak isimler arasında yer aldı. 15 Ocak tarihinde TV8 ekranlarında başlayacak Survivor 2023 yarışmacılarından biri Aysu Keskin oldu. Peki, Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Aysu Keskin biyografisi…

Survivor Aysu Keskin, yeni sezonun yarışmacılarından biri oldu. Dominik'te 15 Ocak tarihinde başlayacak ve TV8 ekranlarından yayınlanacak Survivor 2023 yarışmacıları arasında Aysu Keskin’de kendisine yer buldu.

Aysu Keskin Kimdir?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Basketbol oyuncusu olan keskin geçmiş zamanlarda Genç Milli takım forması da giymiştir.

Aysu Keskin Boyu, Kilosu, Burcu, Instagram Adresi

Uludağ Basket Nilüfer BSD takımının formasını terleten Aysu Keskin; 1.77 boyunda, 60 kilo ve Boğa burcudur. Instagram’da @aysukeskin.23 hesabını kullanmaktadır.

Survivor Aysu Keskin Kimdir?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve halen daha Uludağ Basket Nilüfer BSD takımının formasını giymektedir.

Survivor Aysu Keskin Instagram Hesabı

Survivor Aysu Keskin Instagram'da @aysukeskin.23 hesabını kullanmaktadır.

Survivor Aysu kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Survivor 2023 Aysu Keskin
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.