Survivor Ayşe Kimdir? Ayşe Yüksel Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel bu sezon performansı ile adından sıkça söz ettiriyor. Survivor Ayşe Yüksel’in kaç yaşında ve nereli olduğu yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel, performansı ile büyük ilgi görüyor. Sezona damgasını vuran ve oldukça sevilen Ayşe Yüksel, Acun Medya ekibine karşı da voleybol maçında sergilediği performans ile göz doldurmuştu. Peki, Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

23 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya gelen Ayşe Yüksel henüz 21 yaşındadır. Bu kısa zaman zarfında hayatına pek çok şey sığdırmayı başaran Ayşe Yüksel, yaşının genç olmasına rağmen halen üniversitede okumaktadır.

Survivor Ayşe Kimdir? Ayşe Yüksel Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Düzce Üniversitesi'nde 2. sınıfta olan Ayşe Yüksel, spor ile oldukça içli dışlıdır. Çocuk yaşlarından bu yana sporun pek çok farklı branşı ile ilgilenerek ortaokulda da masa tenisi eğitimi almıştır. Ortaokul 7. sınıfta haltere başlayan Ayşe Yüksel, Türkiye'de 3. olduktan sonra voleybol ile ilgilenmeye başladı.

Mahalli ligde tam 6 yıl boyunca voleybol oynayan Ayşe Yüksel, voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladı. Lisede basketbol okul takımında 3 yıldır oynayan Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynayarak yüzme dersi de aldı.

Survivor Ayşe Kimdir? Ayşe Yüksel Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? - Resim : 2

Survivor gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel, Instagram'da, 'ayseyukselofficiall' kullanıcı adıyla yer almaktadır.

 

Survivor Ayşe Kimdir? Ayşe Yüksel Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? ile ilgili etiketler Survivor Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.