Survivor Aycan All Star 2022'den Neden Ayrıldığını İtiraf Etti!

Survivor 2022 kadrosunda yer alan Aycan Yanaç kısa bir süre önce yarışmayı kendi isteğiyle bırakmıştı. Yeniden ülkeye dönen Yanaç sosyal medyadan hem yarışmayla ilgili itiraflarda bulundu hem de neden bıraktığını açıkladı.

Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor All Star 2022'den kendi isteğiyle ayrılan Aycan Yanaç Türkiye'ye döner dönmez itiraf etti. Survivor itirafıyla Aycan Yanaç çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Survivor Aycan Yanaç'ın itirafları bugün yarışmanın takipçilerinin gündemindeydi. Sosyal medya hesabından Survivor'dan neden ayrıldığını samimi bir şekilde açıklayan Yanaç, "Büyük hayallerle, hedeflerle gittiğim Survivor'un daha hemen başında hepinizin bildiği hastalığa yakalandım. Arkadaşlarımdan çok daha ağır ve sancılı bir 9 günlük süreç geçirdim. Hem sizlerden, hem dostlarımdan uzak yalnız başıma yüzleşmek durumunda kaldığım bu mücadele beni çok ama çok hırpaladı" dedi.

Survivor Aycan All Star 2022'den Neden Ayrıldığını İtiraf Etti!

Aycan Yanaç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizlere karşı hep dürüst oldum. Birlikte çok hayal kurduk. Başaracaktık da. Ancak hayat bu, her şey istediğimiz gibi gitmiyor. Hala hastalığın izlerinden fiziksel olarak tam arınamasam da mental olarak çok daha iyi hissediyorum. Sizlere de bu açıklamayı kendimi hazır hissetmeden, sizlere kalbimi ve duygularımı yanlış aksettirmemek için daha önceden yapamadım. Sizlerle çok daha güçlüyüm. Varlığınızı hastalık sürecimde hissedebilmiş, sizlerin attığı destek mesajlarını görebilmiş olsaydım belki de aranıza bu kadar kısa sürede dönmez, çok daha fazla çabalardım. Maalesef ne yaşadığımı, nasıl zorlu bir süreç geçirdiğimi ve bu verilmesi çok zor olan ayrılık kararını nasıl almak zorunda kaldığımı bir ben bir de Rabbim bilir." şeklinde konuştu.

All Star'ı kendi isteğiyle bırakan yarışmacı sözlerini, "Yarım kalan hikayem de yokmuş, bu hikaye sizlerle zaten tamamlanmış. Önümüzdeki yeni hikayeler bizi beklesin artık..." diyerek noktaladı.

Survivor Aycan All Star 2022'den Neden Ayrıldığını İtiraf Etti! ile ilgili etiketler survivor aycan aycan yanaç All Star
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.