Survivor Atakan'dan Yıllar Geçse de Unutulmayacak Hareket! Adem Kılıçcı'nın Karizmasını Fena Çizdi!

Survivor 2022'de Avatar Atakan'ın Adem Kılıçcı'ya yaptığı hareket konuşuluyor. 6 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyunu sırasında rakibi Adem Kılıçcı'ya yaptığı hareketi yıllar geçse de unutulmayacak. Survivor Adem Kılıçcı'nın karizmasını yerle bir eden bu hareket sonrası Avatar Atakan'ın hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Artık finale doğru yaklaşılan Survivor All Star 2022'de kavgalar bitmiyor. 6 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyunu sırasında karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıran kırana mücadeleler sergiliyor. Kırmızı takımdan eski arkadaş olan Survivor Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan arasında çıkan kavga parkura damga vurdu. Survivor Atakan'dan Yıllar Geçse de Unutulmayacak Hareket! Adem Kılıçcı'nın Karizmasını Fena Çizdi!

Survivor Atakan Arslan'ın Adem Kılıçcı'ya yaptığı hareket yarışmanın tarihine geçti. Yıllar geçse de unutulmayacak bu hareket sonrası herkes All Star Şampiyonu Kılıçcı'nın karizması fena çizildi.

Diğer yarışmacıların araya girmesiyle sakinleştirilen ikiliden Kılıçcı'yı Batuhan Karacakaya ve Anıl Berk Baki zor yatıştırdı.

Atakan Arslan'dan Uzun Yıllar Unutulmayacak Hareket!

Survivor All Star'ın finaline birkaç adım kala parkurda yarışmcılar kavgaya tutuştu. Survivor Adem'e yaptığı hareketi tepki çeken Avatar Atakan, kendisini tutan Anıl Berk Baki'ye, "Çekil Anıl, sana da vururum" diyerek tepki gösterdi.

İşte O Hareket!

Kavga görüntüleri sonrası yarışmanın takipçileri de ikiye bölündü. Arslan'ın takipçileri yarışmacının parkuru tekmelediğini düşünürken Kılıçcı taraftarları bunun Survivor tarihinde eşi görülmemiş bir saygısızlık olarak yorumladı. 

Survivor 126. bölümü bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor Atakan'dan Yıllar Geçse de Unutulmayacak Hareket! Adem Kılıçcı'nın Karizmasını Fena Çizdi! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Atakan Atakan Arslan Avatar Atakan hareket adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.