Survivor All Star'ın ilk bölümünde kavga: Yatıyorsun orada!

Dün akşam yayınlanan Survivor All Star'ın ilk bölümünde, kırmızı ve mavi takımlar arasında oldukça gerilimli anlar yaşandı. Nagihan ve Seda arasındaki gerilim tırmanırken, Poyraz ile Turabi arasında da bir tartışma patlak verdi.

Bu sezon Survivor All Star'da oldukça güçlü isimler bir araya gelerek mücadele ediyor. Dün akşam yayınlanan ilk bölümde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında özellikle Nagihan ve Seda arasında gerilim yaşandı. Aynı zamanda Turabi ile Poyraz arasında da bir tartışma çıktı.

SEDA'DAN NAGİHAN'A: YATIYORSUN ORADA

Survivor yarışmacıları, ilk olarak halat çekme oyununda karşı karşıya geldi. Oyunun ardından stres seviyeleri yükseldi. Halat çekme sırasında yere düşen Nagihan'a, mavi takımdan Seda, "Yatıyorsun orada" diyerek sitemde bulundu.

Survivor All Star'ın ilk bölümünde kavga: Yatıyorsun orada!

Nagihan ardından "Ayağım kaydı, hasta. Seda kendi takımına bak, adamı çileden çıkartma" şeklinde karşılık verdi. Seda ise gülümseyerek tepki gösterdi.

Survivor All Star'ın ilk bölümünde kavga: Yatıyorsun orada! - Resim : 2

TURABİ VE POYRAZ ARASINDA TARTIŞMA

İlk bölümde, Turabi ve Poyraz arasındaki bir diğer tartışma, bir uyarının ardından son buldu.

Oyun sırasında Turabi ve Özgür karşı karşıya gelirken, aynı zamanda Yaman ile Poyraz da farklı bir oyunda mücadele etti. Poyraz'ın oyun sonrası gösterdiği sevinç karşısında Turabi, "İlerleyen zamanlarda görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'ın ilk bölümünde kavga: Yatıyorsun orada! - Resim : 3

Poyraz, "İlk oyundan başla, gel" cevabını verdiğinde, ikili arasındaki gerginlik hızla arttı ve birbirlerine doğru yürüdüler. Takım arkadaşları, ikiliyi sakinleştirmeye çalışırken özellikle Turabi'yi yatıştırmak için oyun alanının dışına çıkardılar. Acun Ilıcalı, her iki yarışmacıyı da uyararak durumu kontrol altına almaya çalıştı.

Survivor All Star'ın ilk bölümünde kavga: Yatıyorsun orada! ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.