Survivor All Star'da büyük kavga! Sema ve Pınar biribirine girdi! Tekme ve yumruklar konuştu...

Survivor All Star 2024 tarihine bu kavga damga vuracak. Sema ve Pınar arasında büyük kavga çıktı. Adada çıkan kavgada tekme ve yumruklar konuştu. Sema, Pınar'a saldırdı. Yumruk ve tekmelerin konuştuğu o kavganın nedeni...

Survivor All Star'a damga vuran olay bu akşam ekrana yansıyacak. Acun Ilıcalı, Sema için acil durum konseyini topladı.TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da kaos bitmiyor. Daha önce de kavga eden Sema ve Pınar arasında tekrar kavga çıktı. Yeni bölüm fragmanında kavga görüntüleri yayınlanmazken Sema'nın gözünün altındaki çizik dikkatten kaçmadı.

"BİZİ PINAR ZANNEDEREK YUMRUK VE TEKME SAVURDU" 

Önceki bölümlerde oyun sırasında "Lohusa kadın gibisin" benzetmesi üzerinden tartışan ve yıldızları bir türlü barışmayan Sema ve Pınar adada yine kavga ediyor. Yayınlanan fragmanda Sema'nın barakada tartıştığı Pınar'ın üzerine giderek tekme savurduğu görülüyor. Diğer yarışmacıların araya girdiği kavgada adada çığlıklar yankılanırken kavga görüntüleri ekrana gelmedi.

AĞIR TAHRİK VAR

Kavga sonrası acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, kırmızı takım yarışmacılarıyla toplandı. Nefise konseyde "Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu" derken Atakan ise "Sema'nın yaptığını asla doğru bulmuyorum. Ağır bir tahrik vardı Pınar'da" dedi.

SEMA'NIN YÜZÜNDEKİ YARA DİKKAT ÇEKTİ 

Sema dokunulmazlık oyununa çıkarılmazken kavga sonrası bir konsey daha düzenlendi. Kavga eden Sema'nın gözünün altındaki yara dikkat çekerken Acun Ilıcalı da "Biz yaşadıklarımıza şok geçirdik" diyerek tepki gösterdi. Diskalifiye olacağı konuşulan Sema ise konseyde gözyaşlarına boğuluyor. Sema için ne karar verildiği ise bugün yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

İşte o fragman...

Survivor All Star'da büyük kavga! Sema ve Pınar biribirine girdi! Tekme ve yumruklar konuştu... ile ilgili etiketler Survivor Sema Aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.