Survivor All Star'a Ogeday-Nisa aşkı damga vurdu: Ogeday'dan Nisa'ya tam destek

Survivor All Star'da Ayşe ve Batuhan'ı izleyici oylamasında eleyen Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı ile finalist oldu. O anlarda Nisa'ya verdiği destekle çok konuşulan Ogeday, adeta Nisa'ya olan aşkını da gözler önüne serdi.

Survivor All Star'da yarı final heyecanı yaşandı... Ayşe Yüksel, Batuhan Karacakaya, Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı yarı finalde boy gösterdi. 

Seyirci oylamalarında önce Ayşe Yüksel, ardından da Batuhan elendi. Böylece son iki finalist, Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı oldu.

OGEDAY'IN NİSA DESTEĞİ GÜNDEM OLDU

Eski Survivor yarışmacısı olan Ogeday, bir süredir birlikte olduğu Nisa Bölükbaşı'nı yarı finalde de yanlız bırakmadı. Ogedayın açıklamaları ve son ana kadar Nisa'ya destek vermek için oy atmaya çalışması, sosyal medyada da çok konuşuldu. 

Ogeday açıklamasında "Asıl tarih bugün değil yarın yazılacak. Gönüllülerin son kalesi, uzun bir süreden sonra bir kadın şampiyon çıkacak. Sonuç ne olursa olsun benim için sonuç değişmeyecek çünkü benim bir tane şampiyonum var" dedi. 

Acun Ilıcalı Ogeday'a konuşması için söz hakkı verdi. Ogeday, o anlarda sonuna kadar Nisa'ya destek olacağını belirtirken duygularını da gizleyemedi. 

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Survivor All Star'a Ogeday-Nisa aşkı damga vurdu: Ogeday'dan Nisa'ya tam destek

Survivor All Star'a Ogeday-Nisa aşkı damga vurdu: Ogeday'dan Nisa'ya tam destek - Resim : 2

Survivor All Star'a Ogeday-Nisa aşkı damga vurdu: Ogeday'dan Nisa'ya tam destek - Resim : 3

Survivor All Star'a Ogeday-Nisa aşkı damga vurdu: Ogeday'dan Nisa'ya tam destek ile ilgili etiketler Survivor Aşk ogeday nisa eleme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.