Survivor All Star'a konuk olan Ronaldinho Aysu'ya bandanasını hediye etti! Memleketlisi sanmış...

Survivor All Star her bölümü ile TV8 ekranlarının en sevilen programlarından oldu. Tüm zamanların en uzun soluklu yarışması Survivor All Star'da büyük heyecan yaşandı. Acun Ilıcalı'nın davetlisi olan Ronaldinho yarışmacılar ile bir araya geldi. Yarışmacıların motivasyonlarını artıran Ronaldinho'dan Özellikle Aysu'ya jest geldi.

Survivor All Star'da Ronaldinho rüzgarı esmişti. Sevilen futbolcu yarışmaya renk kattı. Aysu'ya özel olarak ilgi gösteren Ronaldinho bandanasını yarışmacıya şans getirmesi için hediye etti. Bunu görenler Aysu'nun tarzı ve fiziksel olarak Ronaldinho'ya benzemesini sebep gösterdi.

AYSU ŞANS GETİRMESİ İÇİN TAKTIĞINI AÇIKLADI

Survivor All Star kadrosunun sevilen isimlerinden olan Aysu Ronaldinho hakkında açıklama yaptı. Hediye olarak verdiği bandanayı şans getirmesi için taktığını açıkladı.

Survivor All Star'a konuk olan Ronaldinho Aysu'ya bandanasını hediye etti! Memleketlisi sanmış... ile ilgili etiketler Survivor All Star Aysu Keskin Ronaldinho
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.