Survivor All Star yarışmacısının Sedat Peker'le fotoğrafları çıktı

TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da gönüllüler takımında mücadele eden güreş antrenörü Hikmet Tuğsuz'un organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le fotoğrafları çıktı.

Survivor All Star'da gönüllüler takımında mücadele eden güreş antrenörü Hikmet Tuğsuz'un organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le fotoğrafları çıktı.

Peker'in Instagram hesabında bulunan fotoğraflarda Peker, Hikmet Tuğsuz'un kendisini ziyaret ettiğini belirtmiş.

Survivor All Star yarışmacısının Sedat Peker'le fotoğrafları çıktı

Peker, paylaşımına "Üçüncü kez Kırkpınar Başpehlivanlığı’nı kazanan Ali Gürbüs kardeşim ile beraber Başpehlivanımızın antrenman hocalığını yapan kamuoyunda Survivor Hikmet Tuğsuz olarak bilinen kardeşim ayrıca da Elmalı Güreşleri’nin Güreş Ağası Muharrem Ak kardeşim Antalya ilinde olduğumu öğrenince ziyaretime gelerek bana şeref verdiler onur verdiler." notunu düşmüş.

Peker "Dini ve Milli konulardaki bilgi birikimleri ve hassasiyetleri gerçekten şahsımı çok etkiledi. Başpehlivanımızın cennet mekan babası olan Recep Gürbüz Başpehlivanımızı da sohbetimizde saygı ve sevgiyle yad ettik." ifadelerini kullanmıştı.

 

Survivor All Star yarışmacısının Sedat Peker'le fotoğrafları çıktı ile ilgili etiketler Sedat Peker survivor all star hikmet tuğsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.