Survivor All Star hayali suya düştü! Batuhan ile Aleyna Çalışkan aşkı belgelendi!

Survivor All Star kadrosu için en büyük adaylardan olan Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan arasındaki aşk sonunda belgelendi. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen Survivor 2021'e damga vuran ikili yakalandı.

Survivor 2021'in son çifti belli oldu! Batuhan ile Aleyna Çalışkan aşkı belgelendi! All Star hayali suya düştü! Survivor 2021'de yarışan Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan arasında aşk bombası patladı. Sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf karesi ikilinin aşkını belgelemiş oldu.

Geçtiğimiz döneme damga vuran yarışmacı Batuhan Karacakaya fenomen dizi Aşk-ı Memnu'da Bülent Ziyagil'i oynamış kendisini yarışmada görenler tanımakta zorluk çekmişti. Ancak yarışmada gösterdiği performansla büyük bir takipçi kitlesine kavuşan Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2022'nin de en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Sosyal medyaya düşen bir fotoğraf karesi, görenleri şaşkına çevirdi. Batuhan Karacakaya, Aleyna Kalaycıoğlu'nun adadaki en yakın arkadaşı Aleyna Çalışkan ile sarmaş dolaş yakalandı.

İkili, daha önce de sık sık bir araya geliyor ve keyifli anlarını, Instagram hesaplarından sevenleriyle paylaşıyordu. Böylece Survivor aşıkları Batuhan Karacakaya ile Aleyna Çalışkan'ın ilişkisi belgelenmiş oldu.

Survivor All Star hayali suya düştü! Batuhan ile Aleyna Çalışkan aşkı belgelendi! ile ilgili etiketler Survivor survivor all star batuhan karacakaya Aleyna Çalışkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.