Survivor All Star 2022'de Sürgün Kampı Dönemi Başlıyor! İşte Yeni Kurallar

tv8'de Survivor All Star 2022 heyecanı başladı. Ünlüler ve Gönülüler takımı bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın oyun alanına klasik arabayla geldiği Survivor 2022'de kurallar değişti. Survivor All Star'da Sürgün Kampı dönemi başlıyor... İşte yeni kurallar...

Survivor All Star 2022'de sürgün kampı dönemi başlıyor. 15 Ocak 2022'de tv8'de başlayan heyecan Ünlüler ve Gönüllüler takımını karşı karşıya getirdi. İlk ödül oyununu Gönüllüler takımının kazandığı mücadelede sezonun ilk dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler kazandı.

Acun Ilıcalı'nın yeni dönemde yapılan kural değişikliklerini açıkladığı konseyde Sürgün Kampına gidecek ilk kişide belli oldu.

SURVİVOR ALL STAR'DA SÜRGÜN KAMPI DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı Survivor All Star 2022 yeni kurallara göre Sürgün kampı dönemi başlıyor.  Sürgün kampına gidecek isimler hiçbir şekilde ödül oyunlarına katılamayacak. İşte yeni kurallar...

1 - Sürgün Kampı dönemi başladı.

2 - İlk haftaya özel dokunulmazlık oyunu 4 kez yapılacak.

3 - Sürgün kampına gidecek 4 isim bu dokunulmazlık oyunları sonucu belli olacak.

4 - Sürgün Kampına gidecek ilk isim 24 saat boyunca yalnız kalacak.

5- Daha sonra yapılacak dokunulmazlık oyunları sonucu Sürgün Kampında 4 kişi olacak.

6- O haftanın sonunda Sürgün Kampındaki 4 kişiden birisi elenecek. Sürgün Kampına gidecek isimler ödül oyunlarına katılamayacak. Elenen isim belli olduğunda Sürgün kampındaki isimler tekrar oyunlara katılabilecek.

7- Survivor All Star 2022'de bir yenilik de gösterilen performanslar olacak. Oyuncuların gösterdiği performansa göre avantajlar sunulacak. Performansı iyi olan yarışmacılar dokunulmazlık sahibi olacak. 

8 - Dokunulmazlık oyunlarının sayısı 3'e çıkacak.

9 - Her bir yarışmacının performansı her hafta ayrı bir şekilde belirlenecek.

Survivor All Star 2022'de Sürgün Kampı Dönemi Başlıyor! İşte Yeni Kurallar ile ilgili etiketler Survivor survivor all star sürgün kampı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.