Survivor Aleyna ile milli oyuncu Cengiz Ünder aşk yaşıyor! Gözlerden uzak, deniz ve güneş...

Survivor 2021 yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun, Marsilya’ya transfer olan Cengiz Ünder ile büyük bir aşk yaşadığı belirtildi. Son şarkısı ile müzik dünyasına adım atan Kalaycıoğlu’nun Cengiz Ünder ile ilk fotoğrafı olay yarattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Survivor 2021 yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşı Batuhan Karacakaya ile birbirlerine çok yakıştırılmış ve ikili arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bu dedikodu kısa süre içerisinde yalanlandı.

Kısa bir süre sonrada Kalaycıoğlu ile 'Survivor Panorama' programının yorumcularından Gökhan Özdemir hakkında çıkan haberlerde uzunca bir süre magazin gündeminde yer almıştı. Aleyna’nın bir mekanda Gökhan Özdemir ile yemek yerken görüntülenmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Survivor Aleyna ile milli oyuncu Cengiz Ünder aşk yaşıyor! Gözlerden uzak, deniz ve güneş...

Geçtiğimiz günler içerisinde Aleyna Kalaycıoğlu ile Cengiz Ünder'in aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada yer almıştı. Ancak bu iki isimden de konu hakkında bir açıklama gelmemişti. Kısa bir süre sonrada iddialar doğru çıktı ve sürpriz aşktan ilk görüntüler geldi.

Survivor Aleyna ile milli oyuncu Cengiz Ünder aşk yaşıyor! Gözlerden uzak, deniz ve güneş... - Resim : 2

Survivor 2021 yarışmasında hem parkur performansı hem de güzelliği ile adını kısa zamanda duyurmayı başaran Aleyna Kalaycıoğlu’nun 25 yaşındaki Milli oyuncu Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin yeni aşklarını gözlerden uzak bir yerde yaşadıkları, deniz ve güneşin tadını çıkardıkları belirlendi.

Survivor Aleyna ile milli oyuncu Cengiz Ünder aşk yaşıyor! Gözlerden uzak, deniz ve güneş... ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Aleyna Kalaycıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.