Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısı Nil Şenver'den Çok Konuşulacak Video Mesaj!

Survivor 2022'de dokunulmazlık ve iletişim oyunları devam ediyor. 14 Mayıs Survivor Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı aynı zamanda İletişim ödülünün de sahibi oldu. Yarışmacılara gelen video mesajlardan ise Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver'in mesajı çok konuşuldu.

Her bölümü ile bir balka heyecan sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Haftanın 5. dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı aynı zamanda İletişim ödülünün de sahibi oldu. Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısı Nil Şenver'den Çok Konuşulacak Video Mesaj!

Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver'in video mesajı çok konuşuldu. Ünlüler takımının yarışmacılarına gelen video mesajlar uzun zamandır ayrı kalan isimleri de bir araya getirdi. Parkurda yaşanılan mücadeleler ada hayatının zorluklarıyla birleşmesiyla yarışmacılar çok zor günler geçiriyor.

Survivor İletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımına gelen en ilginç video mesaj ise Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver'den oldu. Şenver, hazırladığı video mesajda Kılıçcı'nın sevdiği tüm şeyleri kolaj yaparak ekrana getirmesi hem Adem'i hem de Ünlüler takımını gülümsetti.

Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısı Nil Şenver'den Çok Konuşulacak Video Mesaj!

NİL ŞENVER KİMDİR?

Nil Şenver Boğaziçi Üniversitei mezunudur. İstanbul'da yaşamaktadır. Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı olan Şenver, Kılıçcı'nın Bal Kaymak isimli atıyla fotoğraflarının olduğu biliniyor.

Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısı Nil Şenver'den Çok Konuşulacak Video Mesaj! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem adem kılıççı nil şenver nişanlısı video mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.