Survivor 53. bölüm fragmanı! Ada konseyinde Batuhan'dan Mert'e şok sözler!

Survivor 2022 All Star 53. bölüm fragmanı yayınlandı. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor’ın yeni bölüm fragmanına Mert ile Batuhan’dan olay açıklamalar damgasını vuruyor. İşte, Survivor 52. bölüm fragmanı…

Survivor 2022 All Star yarışmasının 53. bölümüne ada konseyi ile birlikte Mert ile Batuhan arasındaki gerilimde damgasını vuruyor. Son olarak gönüllüler ile ünlüler takımı arasında oynanan dokunulmazlı oyunu akabinde eleme adayı netlik kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf 2-1 ile gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler en iyiler mücadelesinde Ünlüler'i 3-0 mağlup etti.

Geçen haftanın eleme adayları Mert ve Barış'ın ardından üçüncü ve dördüncü isim Evrim ile Berna olmuşlardı. Son eleme adayı ise Adem yer aldı.

Survivor 53. bölüm fragmanı

Acun Ilıcalı, en az SMS sıralaması oyuna sahip olarak Survivor'a veda eden ismi açıkladı. Yapılan oylama sonucu adaya veda eden en son isim Berna olmuştu.

Survivor’da eleme adayı kim oldu?

Ada konseyinde Ünlüler eleme adayı için isim yazdı. Yapılan oylama sonucunda eleme adayı Mert çıktı.

Verilen puanlar şöyle: Mert : 7 Barış : 1.. Buna göre Mert haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor 53. bölüm fragmanı! Ada konseyinde Batuhan'dan Mert'e şok sözler! ile ilgili etiketler Survivor survivor 53. bölüm fragmanı batuhan mert Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.