Survivor 26 Ocak kim elenecek? Survivor'da Aleyna mı İlayda mı elendi?

Survivor 2021'de bir kez daha eleme heyecanı yaşanacak. Ünlüler ve gönüller takımı arasında yeni haftanın eleme adaylarının belirlenmesinin akabinde 26 Ocak gecesinde SMS halk oylaması sonucunda en az oyu alan yarışmacı adaya veda edecek. Peki, 26 Ocak Survivor kim elenecek? Survivor'da Aleyna mı İlayda mı elendi?

Survivor 2021’de 26 Ocak Salı gecesinde bir yarışmacı daha SMS halk oylaması sonrasında adaya veda etmiş olacak. Yeni haftada oynanan dokunulmazlık oyunlarının hemen sonrasında bu isim netlik kazanacak. Cemal ve Meryem’in yaşadığı sakatlıkların hemen ardından diskalifiye olması akabinde bir yarışmacı daha Survivor’da hayallerine veda edecek.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da son olarak dün akşam zorlu bir ödül oyunu daha oynandı. Büyük bir tekerlek yardımı ile bir çubuk ve iki yarışmacı bunu finale kadar taşıdı. Sonrasında da final kısmındaki atıcı diskler yardımıyla masanın üstünde duran küpleri devirmeye çalıştı.

Survivor 26 Ocak kim elenecek? Survivor'da Aleyna mı İlayda mı elendi?

Skoru 5-2 yapan Gönüllüler takımı ödülün tadımını yapma hakkını elde etti. Daha sonrasında üstüne katarak devam eden gönüllüler, ödül oyununu 10-5 kazandı.

SURVİVOR 26 OCAK KİM ELENDİ?

Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyunlarında her iki takımda birer kez galip gelmesini bildi. İlk oyunu kaybeden Gönüllüler takımda eleme adayı Aleyna olurken; ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında da eleme adayı İlayda oldu.

26 Ocak Salı gecesinde gerçekleştirilecek olan SMS halk oylaması sonucunda Aleyna ve İlayda arasında bir yarışmacı hayallerine veda ederek Survivor’dan elenmiş olacak.

Survivor 26 Ocak kim elenecek? Survivor'da Aleyna mı İlayda mı elendi? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 Survivor 26 Ocak SMS halk oylaması
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.