Survivor 26 Mart kim elendi?

Survivor 26 Mart kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor Türkiye -Yunanistan tüm heyecanıyla devam ediyor. Yunan takımında adaya veda edecek kişinin belli olacağı akşam ilgiyle takip ediliyor. Türk takımı kendi içinde yaşanan sorunları çözmeye çalışırken, yarışma performanslarındaki düşüş devam ediyor. İşte Survivor 26 Mart kim elendi? Survivor 26 Mart 2019 Survivor kim adaya veda etti? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor 26 Mart kim elendi? TV8 ekranlarında Survivor 2019 heyecanı sürüyor.Yunan takımında yapılacak eleme adaya kimin veda edeceğini belli edecek. 3 aday arasında gerçekleştirilecek konsey büyük bir ilgiyle takip ediliyor.Türk takımı kendi içinde yaşanan sorunları çözmeye çalışırken, yarışma performanslarındaki düşüş devam ediyor. Hangi yarışmacının adaya veda ettiği izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Survivor 26 Mart kim elendi? Survivor 26 Mart 2019 Survivor kim adaya veda etti? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor 26 Mart kim elendi?

Survivor dokunulmazlık oyunu bu hafta da nefesleri kesti. Türk takımı yarışmacılarının ilk dokunulmazlığı kaybetmesinin ardından ikinci dokunulmazlık oyunu dün akşam gerçekleştirildi. İkinci dokunulmazlığı Türk takımının kazanmasıyla birlikte final oyununa gidildi.

Dominik'teki dokunulmazlık oyununda yine heyecanlı anlar yaşandı. 24 Mart 2019'da Türkiye ve Yunanistan yarışmacıları 32. bölümde karşı karşıya geldi. Oyunun ilerleyen dakikalarında zorlu parkur mücadeleleriyle birlikte izleyiciler nefeslerini tuttu. Kıyasıya mücadele eden 2 takımdan 2. dokunulmazlığı Türk takımı 3-2 kazandı ve final oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda Türk takımı kaybetseydi Türk takımından bir kişi adaya veda edecekti.

Dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımı yarışmacıları ada konseyinde stresli dakikalar yaşadı ve aralarından 3 ismi potaya soktu.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlık oyunları sonrası ise Yunan takımı konseye gitti ve eleme adayları da belli oldu. Yunan takımında yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Spyros oldu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı alan Kyriakos söyledi ve bu isim de Tony oldu. Son eleme adayını da diğer bireysel dokunulmazlığı kazanan Katerina Dalaka söyledi ve bu isim de Patrick oldu.

Survivor 26 Mart kim elendi? ile ilgili etiketler canlı izle TV8 Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.