Survivor 2023’ten bu hafta kim elendi! Pota belli oldu

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı olan Survivor Türkiye 2023 yarışması, bu haftanın dokunulmazlık yarışlarını noktaladı. Böylelikle Survivor Türkiye 2023 yarışmasının güncel eleme potası da belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya’nın imzası ile TV 8 ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlayan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında işler karışmaya başladı. Elemelerin sıklaştığı ve yarışmalardan çekilenlerin arttığı dönemde sezonuna başlangıç yapan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının zorluğu yarışmacılara yaramadı. Yeni sezonda çekilmelerin devam ettiği Survivor Türkiye 2023 yarışmasından bir ismin daha çekileceği öğrenildi.

Yarışmacıların zorlanmaya başladığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasında başka bir dikkat çeken detay ise haftanın eleme potası oldu. Eleme potasını belirlemiş olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında oylama öncesi nefesler tutuldu. Dün gerçekleşen haftanın son dokunulmazlık yarışını kazanan ekip ise, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının izleyicilerine pek de sürpriz olmadı.

BİR KEZ DAHA ÜNLÜLER KAZANDI

Survivor 2023’ten bu hafta kim elendi! Pota belli oldu

Survivor yarışmasının son bölümünde, sadece kazanan değil; eleme potasına giren son iki isim de belli oldu. Bu hafta için yarışı noktalayan Survivor Türkiye 2023 ekiplerinden yarışı kazananlar bir kez daha ünlüler takımı oldu. Yarışı Murat Eken’in sayısı ile alan ünlüler takımı, içli köfte yemeğe de hak kazandı.

Gönüllüler takımı, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde eleme potasına bir kez daha isim vermek zorunda kaldı. İlk olarak Aziz’i; ikinci olarak Gizem Avcı’yı eleme potasına gönderen Gönüllüler takımında bu kez Senem ve Tunga eleme potasına girdi.

ACUN ILICALI, MESAJI VERDİ

Her defasında bu yılın diğer yıllardan daha zor olduğunu hatırlatan Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye 2023 yarışmasından bir ismin daha ayrılabileceğini bildirdi. Buna rağmen, “Zorluklarla ilgili taviz verilmeyecek” diyen Acun Ilıcalı, yarışmadan ayrılacak olan ismi 1 Şubat 2023 akşamı açıklayacağını şu sözler ile duyurdu:

“Yarın çok büyük bir ihtimalle bir yarışmacımız daha Survivor'dan ayrılacak. Her şeyi barındıranın Survivor olmasını isliyoruz. Yarına bırakmamın sebebi de son bir görüşme yapmak istiyor.”

Survivor 2023’ten bu hafta kim elendi! Pota belli oldu ile ilgili etiketler Survivor 2023 TV8
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.