Survivor 2023 15 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Pazar baraka ve erzak oyunu

Survivor 2023 ilk bölümüyle başladı. Yeni sezonda gönüllüler, ünlüler ve fenomenler formatıyla ekranlara gelen Survivor yarışmasında ilk olarak baraka ve erzak oyunu gerçekleştirildi. Yarışmacılar ilk haftadan eleme potasına girmek istemedi. Peki, 15 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 yarışmasında ilk bölüm heyecanı yaşandı. Berdan Mardini, Yusuf Güney, Ümit Erdim gibi ünlü isimlerin yanı sıra gönüllüler takımında Aleyna, Asena, Özgür, Aziz gibi güçlü rakipler bulunurken fenomenler kadrosunda ise Alper Rende, Buse Plan, Chaby, Elanur gibi isimler yer aldı.

Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunda gerçekleştirilen Survivor’un ilk gününde yarışmacılar, puzzle ile yarışmaya başlarken hemen ardından fiziksel güce dayalı parkura geçildi. Survivor’un ilk mücadelesinde ödül oyununu kazanmak için parkura çıkan takımlar kıyasıya bir mücadele içerisine girişti.

Survivor 2023 15 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Pazar baraka ve erzak oyunu

Ünlüler ve Gönüllüler kadrosunda yer alacak kişilerin netleşmesi ile birlikte ilk ödül oyunu için yarışmacılar parkura çıktı.

Kıyasıya mücadele sonucunda kazanan takıma Survivor kiti ve baraka verilecek. Oyunu kazanan takım 5 gün boyunca bu malzemelerle birlikte kaybeden takıma üstünlük kuracak. İlk olarak kadın yarışmacılar parkura çıkarken ardından erkek yarışmacılar ödül oyunu için nefes kesen bir mücadele ortaya koydu.

Survivor 2023 15 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Pazar baraka ve erzak oyunu - Resim : 2

Ödül oyunu puzzle ile başlarken ardından parkur etabıyla devam etti. Ünlüler ve gönüllüler mücadelesinde ödül oyununu ve Survivor’un ilk oyununu mavi takım olan Gönüllüler kazandı. Mavi takım 5 gün boyunca adada baraka ile yaşayacak. Ayrıca erzak malzemelerinin olduğu Survivor kiti de gönüllüler takımında bulunacak.

Survivor’da yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için sahneye çıktı. İlk etapta ödül oyununu kaybeden Gönüllüler eleme heyecanı yaşamamak için kıran kırana bir mücadele verdi.

Survivor 2023 15 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Pazar baraka ve erzak oyunu - Resim : 3

Dokunulmazlık oyununun ilk etabını Gönüllüler kazandı. İkinci etap ise şu an devam ediyor. Yarışma sonunda ada konseyi düzenlenecek ve eleme adayı çıkartılacak. Ardından yedek yarışmacılardan yeni katılımlar olacak. 

Survivor 2023 15 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Pazar baraka ve erzak oyunu ile ilgili etiketler Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.