Survivor 2022'de Yasin ve Yunus Emre Sürgün Adasını Yakmaya Kalktı!

Survivor 2022'de herkes şampiyonluk derdindeyken yarışmanın iki renki ismi Yasin Obuz ve Yunus Emre Özden kahkaha dolu anlara neden oldu. İki isim gittikleri sürgün adasını yakmaya kalktı. İşte kahkaha attıran anlar...

Her bölümü bir başka tartışma ve heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de bu kez yüzler güldü. Eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmanın iki renkli yarışmacısı Survivor Yunus Emre Özden ve Yasin Obuz adada güldüren anlar yaşattı.

Survivor Yasin Obuz ve Yunus Emre Özden'in sürgün adasını yakmaya kalkışması yarışmanın yeni bölüm fragmanını izleyen herkesi güldürdü. Yasin'in "Yakacağım burayı" dedikten sonra Yunus Emre Özden'in sorgusuz sualsiz elinde ateşle Obuz'a yardım etmesi kahkaha attırdı.

Survivor 2022'de Yasin ve Yunus Emre Sürgün Adasını Yakmaya Kalktı!

Survivor 2022'de Sürgün Adasını Elbirliğiyle Ortadan Kaldıracaklardı!

Survivor All Star'ın renkli yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Yasin'in adayı yakma girişimi son anda görevlinin yangın tüpüyle müdahale etmesiyle sona erdi.

İşte kahkaha attıran anlar...

Survivor 2022'de Yasin ve Yunus Emre Sürgün Adasını Yakmaya Kalktı! ile ilgili etiketler survivor yasin survivor yunus emre Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.