Survivor 2022'de Yasin Obuz ve Hikmet'in Cezaları Belli Oldu

Her bölümü ile olay olan Survivor 2022'de Yasin Obuz ve Hikmet arasında yaşanan kavganın sonucunda toplanan Acil Durum Konseyi'nde ikiliye verilen cezalar belli oldu.

Survivor Yasin Obuz ve Hikmet arasında konsey sonrası yaşanan sözlü ve fiziksel taciz Acil Durum Konseyi'nde tartışıldı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı karar göre Yasin ve Hikmet'e verilen cezalar belli oldu.

Survivor Yasin'in Hikmet'e saldırması sonrası aldığı ceza 6 ödül oyunundan men edilmesi oldu. Ilıcalı'nın bir kez daha tekrr edilmesi halinde All Star 2022'den diskalifiye edileceğini açıklamasının ardından Yasin de yarışmada mücadele edeceğini ve kendi isteğiyle bırakmayacağını söyledi.

Survivor Hikmet ve Yasin Obuz'un Cezaları Belli oldu

Öte yandan Hikmet Tuğsuz da ceza aldı. Yasin Obuz ile kavga eden Hikmet'in cezası ise 2 ödül oyunundan men cezası oldu.

Survivor 2022'de Yasin Obuz ve Hikmet'in Cezaları Belli Oldu ile ilgili etiketler Ceza Kavga Survivor 2022 Yasin Obuz hikmet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.