Survivor 2022'de Takımlar Değişti mi? Survivor All Star'da takımlar Nasıl Oluştu?

Survivor 2022 takımlar değişti mi merak ediliyor. 14 Nisan Survivor All Star yeni bölümde acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı, daha önce Ünlüler'den bir bayan yarışmacının elenmesi durumunda takımların değişebileceğinin işaretini vermişti. Peki Survivor acil durum konseyi neden toplandı? İşte detaylar...

Her bölümü ile bir başka heyecanın kapısını aralayan Survivor All Star 2022'de acil durum konseyinden çıkacak karar merakla bekleniyor. 14 Nisan 2022 Perşembe akşamı yarışmanın yeni bölümünde acil durum konseyinde yapılan değişiklikler açıklanacak. Survivor 2022'de Takımlar Değişti mi? Survivor All Star'da takımlar Nasıl Oluştu? İşte detaylar...

Survivor 2022'de takımlar değişti mi sorusu yanıtını buldu. Yarışmanın yeni bölümünde toplanan acil durum konseyinde Acun Ilıcalı'nın daha önce sözünü ettiği değişikliklerin açıklanması bekleniyor.

Survivor 2022'de Takımlar Değişti mi? Survivor All Star'da takımlar Nasıl Oluştu?

SURVİVOR'DA TAKIMLAR DEĞİŞTİ Mİ?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Eğer Ünlüler takımından bir bayan yarışmacı elenirse takımlar değişebilir, ve karışabilir" ifadelerini kullanmıştı. Gerçekten de bu açıklama sonrası Gizem Memiç elendi ve hemen ardından acil durum konseyi toplandı.

Acil durum konseyinden Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının karışması kararı çıkabilir. Ancak daha önce düzenlenen bir ankette izleyicilere takımların değişip değişmemesi gerektiği sorulmuş ve büyük çoğunluk aynen devam edilmesi ve takımların değişmemesi gerektiği yönünde oy kullanmıştı.

Son gelen bilgilere göre ise Survivor All Star 2022'de takımların değişeceği ya da karışacağı yönünde. Bakalım nasıl bir karar çıkacak.

Survivor 2022'de Takımlar Değişti mi? Survivor All Star'da takımlar Nasıl Oluştu? ile ilgili etiketler survivor takımlar değişti mi Survivor 2022 takımlar nasıl ünlüler gönüllüler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.