Survivor 2022'de Seda'nın Algı Oyunları Patladı! Evrim Keklik Nisa'yı Savundu!

Survivor 2022'de Seda Ocak ve Nisa Bölükbaşı arasında oynanan algı oyunları izleyenleri çileden çıkarttı. Birleşme partisi oyunlarında bireysel performansta kaybeden Nisa'ya demediğini bırakmayan Survivor Seda, Yağmur kaybedince teselli etti. Survivor 2022'de Seda'nın Algı Oyunları Patladı! Evrim Keklik Nisa'yı Savundu!

Her bölümü, her konseyi ve her oyunu bir başka tartışma ve heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de birleşme partisi oyunları oynanmaya devam ederken Nisa ve Seda arasındaki gerilim ekrana yansıdı. Seda'nın Nisa'ya algı yapmaya çalışması Bölükbaşı'nın takipçilerini çileden çıkarttı. Survivor 2022'de Seda'nın Algı Oyunları Patladı! Evrim Keklik Nisa'yı Savundu!

Survivor Seda'nın Nisa'ya karşı yaptığı algı oyunları yarışmanın son bölümüne damga vurdu. Nisa Bölükbaşı'nın bireysel performansta kaybetmesi sonrası Seda, "bu best off dokunulmazlık olabilirdi" diyerek azarladı. Öte yandan Survivor Yağmur Banda'nın, "ben atamıyacagımı anladım bıraktım" demesine ses çıkarmadı.

Survivor 2022'de Seda'nın Algı Oyunları Patladı! Evrim Keklik Nisa'yı Savundu!

Survivor Seda ve Nisa Arasında Algı Oyunları Patladı

Nisa Bölükbaşı'nın geçtiğimiz günlerde Seda'ya, "İstatistik kastığını" söylemesine bilenen Seda Ocak'ın algı oyunlarıyla Nisa'nın üzerine oynaması birçok izleyicinin gözünden kaçmadı. Öte yandan Survivor Evrim'in Gönüllüler arasında Nisa'yı savunması gözlerden kaçmadı.

Survivor 2022 birleşme partisi oyunları devam ederken Gönüllüler adasında ise Yasin ve Hikmet arasında gerilim yaşandı. Bu gerilime sonradan dahil olan Gökhan Keser ise Berkan Karabulut'un, “bu hikayede yoksun olmayada çalışma" sözleri damga vurdu.

Survivor 38. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Seda'nın Algı Oyunları Patladı! Evrim Keklik Nisa'yı Savundu! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor seda Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.