Survivor 2022'de Seda Ocak Potaya Girince Zor Tuttular! Sema Aydemir'den Olay Tepki!

Survivor 2022'de eleme heyecanı sürüyor. Haftanın 4. dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adayı da belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıran kırana mücadele ettiği parkurda dört eleme adayı da Gönüllüler takımından çıktı. Zor bir hafta geçiren mavi takımda son eleme adayı Survivor Seda Ocak oldu. Seda'nın potaya girmesiyle ikizi Sema Aydemir'den olay tepki geldi.

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunlarıartık adeta bir yaşam savaşına dönüştü. Adaya veda etmemek için ellerinden geleni yapan yarışmacılar eleme potasına girmemek için gerektiğinde sert tartışmalar yaşıyor. Bu hafta yapılan 4 dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayları Evrim Keklik, Berkan Karabulut, Nisa Bölükbaşı ve Seda Ocak oldu. Survivor 2022'de Seda Ocak Potaya Girince Zor Tuttular! Sema Aydemir'den Olay Tepki!

Survivor Seda Ocak'ın 4. eleme adayı olarak potaya girmesi sonrası ikisi Sema Aydemir'den olay bir tepki geldi. Konseyde Ogeday Girişken ile açık oylamaya kalan Ocak, yarışma başladığından bu yana ilk kez elenme korkusu yaşadı.

Seda Potaya Girince Sema Aydemir'den Olay Tepki Geldi!

Survivor Gönüllüler takımında açık oylamayla eleme potasına giren Seda Ocak'ın ikizi Survivor Sema Aydemir, rakip takımıbn bu tercihine ateş püskürdü. Özellikle Evrim Keklik'i eleştiren Aydemir, "Seda'yı potaya kolay lokma olarak bir güzel oraya koydular" ifadelerini kullandı.

Survivor 2022'de Seda Ocak Potaya Girince Zor Tuttular! Sema Aydemir'den Olay Tepki!

Öte yandan Survivor Evrim Keklik, Seda Ocak'ın ismini söylemeden önce, "Kadınlarda eskiye göre düşük olduğumız için kaybettiğimizi düşünüyorum. O yüzde Seda diyorum" diyerek okları kendine çekti. Keklik adada yptığı açıklamada, "Önceki konseylerde benim adımı yazarken hiç çekinmiyordu" diyerek adeta intikam aldı.

Survivor 104. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Seda Ocak Potaya Girince Zor Tuttular! Sema Aydemir'den Olay Tepki! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor sema sema aydemir Seda Ocak survivor seda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.