Survivor 2022'de Seda Elendi, İkizi Sema Perişan Oldu! Konseyde Gözyaşları Sel Oldu

Survivor 2022'de Eleme Heyecanı Yaşandı. Survivor Seda Ocak'ın ilk Potada elenmesi ikizi Sema Aydemir'i perişan etti. 6 eleme adayının olduğu eleme konseyinde Seda Ocak'ın elenmesi Sonrası duygu dolu anlar Yaşandı. Koloni kurmakla suçlanan Ocak, konseyden ayrılırken Nagihan Karadere ile vedalaştı.

Her Bölümü ve Her Eleme konseyi Bir Başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de son elenen isim Survivor Seda Ocak oldu. Gönüllüler takımından 6 eleme adayının potaya girdiği son konseyde SMS sıralamasına göre elenen isim belli oldu. Yarışmanın başından bu yana gündemden düşmeyen İkizler Seda Ocak ve Sema Aydemir'in konseyde vedalaşması ise uzun süre unutulmayacak cinsten oldu. Survivor 2022'de Seda Elendi, İkizi Sema Perişan Oldu! Konseyde Gözyaşları Sel Oldu!

Survivor Seda Ocak'ın elenmesi sonrası ikisi Sema Aydemir perişan oldu. Sezon boyunca hiç eleme potasına girmeyen Seda Ocak girdiği ilk potada Survivor'a veda etti. Potadaki rakibi Survivor Evrim Keklik ise 12. kez potadan çıkarak adada kaldı.

Seda Ocak Elendi, İkizi Sema Aydemir Perişan Oldu!

Survivor All Star 2022'de elenen ismin Seda Ocak olması sosyal medyanın da gündemindeydi. Yarışmanın birçok takipçisi Koloni kurmakla suçladığı ve birçok yarışmacının elenmesine neden olan Seda Ocak'ın elenmesine ilahi adalet olarak baktı.

Survivor 2022'de Seda Elendi, İkizi Sema Perişan Oldu! Konseyde Gözyaşları Sel Oldu

Survivor Sema Aydemir'in ikizi eleme kararının ardından konseye veda ederken peşinden koştuğu sahneler duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Sema ve Seda ayrılamadı. Seda güçlü durmaya çalıştı ama Sema'ya sarılınca tutamadı kendisini. Öte yandan takım arkadaşlarına veda eden Seda Ocak'ın Survivor Nagihan Karadere'ye, "Final Koltuğuna oturmadan gelme" diyerek adeta şans diledi.

 

Survivor 2022'de Seda Elendi, İkizi Sema Perişan Oldu! Konseyde Gözyaşları Sel Oldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor seda elendi mi Seda Ocak sema aydemir survivor sema
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.