Survivor 2022'de Ogeday'ın Attığı Dirsek Adem'i Çıldırttı! Adem Kılıçcı'nın Sabrı Sonunda taştı!

Survivor 2022'de Ödül Oyunu Heyecanı sürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki mücadelede Survivor Ogeday'ın Adem Kılıçcı'ya attıığı dirsek yarışmanın yeni bölümüne damga vuracak. Parkurun ortak engelinde karşı karşıya gelen Avatar Atakan ve Adem arasındaki itişme Survivor All Star'da işlerin kızıştığı anlamına geliyor.

Her Bölümü ve Oyunu bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de ödül oyunları sırasında yaşanan kavgalar yarışmaya damga vuruyor. Ekranların en sevilen yarışmasının 17 Mayıs akşamı yayınlanan 107. Bölümünde Survivor Ogeday Girişken'in Adem ile olan kavgası çok konuşulacak. Survivor 2022'de Ogeday'ın Attığı Dirsek Adem'i Çıldırttı! Adem Kılıçcı'nın Sabrı Sonunda Taştı!

Ogeday Girişken'in Survivor Adem'e attığı dirsek parkura damga vurdu. Kendisine atılan dirseği anlatmaya çalışan Kılıçcı, bunu Ogeday üzerinde göstermek isteyince işler daha da kızıştı. Girişken, "Ağlama, ağlayacaksan git orada ağlama duvarı var" ifadesi Survivor Adem'i çıldırıttı.

Adem Kılıçcı, Ogeday'a Patladı!

Survivor All Star'da yaşanan Adem Kılıçcı ve Ogeday'ın kavgasında Kılıçcı, "Hadi Oradan artist. İşin gücün artistlik" diyerek tartışmayı sürdürdü.

Survivor 2022'de Ogeday'ın Attığı Dirsek Adem'i Çıldırttı! Adem Kılıçcı'nın Sabrı Sonunda taştı!

Öte yandan Anıl Berk Baki ve Ayşe Yüksel arasındaki sürtüşme de Survivor yeni bölümünün en dikkat çekici olayı oldu. Son günlerde Survivor Anıl ve Ayşe Yüksel gerilimi Yüksel'i öyle bir gerdi ki sabrının taştığını ifade eden Survivor Ayşe, yakın zamanda patlayabileceğnin sinyalllerini verdi.

Survivor 107. bölüm bu akşam ödül oyunuyla tv8 ekranlarında olacak.

 

 

 

 

 

Survivor 2022'de Ogeday'ın Attığı Dirsek Adem'i Çıldırttı! Adem Kılıçcı'nın Sabrı Sonunda taştı! ile ilgili etiketler Survivor Ogeday Girişken Survivor 2022 survivor ogeday adem kılıççı survivor adem dirsek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.