Survivor 2022'de Nagihan ve Hikmet'ten Akılalmaz Plan! Survivor Anıl'ı Bilerek Potaya Koymuşlar!

Survivor 2022'de eleme konseyi heyecanı sürüyor. 11 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. SMS oylarına göre elenen son isim Survivor Anıl oldu. Önceki gün konseyde Hikmet'in ahlaksız teklifini açıklayacağını söyleyen Survivor Nagihan bu akşam olay yaratan açıklamalar yaptı.

Her bölümü ve eleme konseyi heyecanlı tartışmalara sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme konseyi heyecanı bitti. 11 Haziran Survivor kim elendi sorusu yanıtını buldu. Batuhan Karacakaya, Ayşe Yüksel, Hikmet Tuğsuz ve Anıl Berk Baki'nin eleme adayı olduğu yarışmada elenen isim Survivor Anıl oldu.

Survivor Anıl'ın elenmesi hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Katıldığı 2018 Survivor'da üçüncü olan Anıl Berk Baki, son dönemde dokunulmazlık oyunlarındaki performansıyla çok konuşuldu. Ancak Survivor Anıl'ın elenmesinin ardındaki gerçek konseyde belli oldu.

NAGİHAN VE HİKMET'TEN AKILALMAZ PLAN!

Survivor All Star'da elenen son isim Anıl oldu. Survivor Anıl'ın elenmesi hayranlarını sosyal medyada harekete geçirdi. Bu akşam Survivor Nagihan Karadere ve Hikmet Tuğsuz arasındaki ahlaksız teklifin ortaya çıkması sonrası Anıl'ın da neden elendiğini orataya çıkardı.

Survivor Nagihan Karadere'nin Hikmet'in kendisine oyun satmasını istediğini, bireysel oyunlara kaldığı takdirde Karadere'ye can vermeyi tahattüt ettiğini söylemesi ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Survivor 2022'de Nagihan ve Hikmet'ten Akılalmaz Plan! Survivor Anıl'ı Bilerek Potaya Koymuşlar!

İddiaya göre Survivor Nagihan Karadere Anıl'ın eleneceğini biliyordu. Eleme potasına onu bilerek koydu. Hikmet ile yaptıkları danışıklı dövüşte SMS günü bilerek olay çıkarıldı. Nagihan Karadere'nin Anıl'ı potaya koyma sebebi Hikmet elenmesin ve ilerde işbirliği yapmak istemesiydi.

Survivor 2022'de Nagihan ve Hikmet'ten Akılalmaz Plan! Survivor Anıl'ı Bilerek Potaya Koymuşlar! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Nagihan Karadere Nagihan Karadere anıl berk baki survivor anıl survivor hikmet hikmet tuğsuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.