Survivor 2022'de Nagihan, Hikmet'in Ahlaksız teklifini açıkladı! Nagihan hiç böyle ağlamadı

Survivor 2022'de Nagihan Karadere, Hikmet Tuğsuz'un Kendisine Çirkin ve Ahlaksız Bir Teklifte Bulunduğunu Açıkladı. Konseyde Acun Ilıcalı ile Tartışan Survivor Nagihan, Gözyaşları İçerisinde Hikmet'in Kendisine Teklifini Söyledi. Eleme Potasında Olan Hikmet'in SMS Oyları Etkilenmesin Diye Susan Karadere Son Sözü Söyledi.

Her Konseyi Bir Başka Tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de kavgalar Sürüyor. 11 Haziran İletişim Oyunu Sırasında tartışan Nagihan Karadere ve Hikmet Tuğsuz Arasında konseyde de Gergin Anlar Vardı. Haftanın Eleme Adaylarından Olan Survivor Hikmet'in kendisine ahlaksız bir teklifte Bulunduğunu Açıklanayan Survivor Nagihan gözyaşları içerisinde kaldı. Survivor 2022'de Nagihan, Hikmet'in Ahlaksız Teklifini Açıkladı! Nagihan Hiç Böyle Ağlamadı!

Survivor Nagihan Karadere'ye Ahlaksız Teklifte Bulunanan Hikmet ne istedi? Ünlüler ve Gönüllüler takımları Arasında Oynanan İletişim Oyunu sırasında karşı karşıya gelen eski takım arkadaşları birbirilerini suçladı. Hikmet'in SMS oylarının etkilenmemesi için susmayı tercih ettiğini söyleyen Karadere, Çirkin Teklifi Açıkladı.

HİKMET NAGİHAN'A NE TEKLİF ETTİ?

Survivor All Star'da Kırmızı ve mavi takımlar arasında oynanan her oyun adeta can pazarına dönüşüyor. Yarışmacıların sinirlerinin gerildiği anların çok yoğun yaşandığı yarışmada artık herkes kendi derdine düşmüş durumda.

Survivor Hikmet'in Nagihan'a teklifi ise belli oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri Nagihan'ın bahsettiği teklifin Hikmet'in kendisinden Survivor Adem Kılıçcı'nın potaya girmesi için oyunu bilerek satmasını istediği yönünde oldu.

Survivor 2022'de Nagihan, Hikmet'in Ahlaksız teklifini açıkladı! Nagihan hiç böyle ağlamadı

Öte yandan yapılan Ödül oyununda Survivor Nisa Bölükbaşı'nın engele takılıp sakatlandı. Gözü kapalı bir şekilde engele dalan Bölükbaşı'nın son sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Survivor 131. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Nagihan, Hikmet'in Ahlaksız teklifini açıkladı! Nagihan hiç böyle ağlamadı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Nagihan Karadere Nagihan Karadere survivor hikmet hikmet tuğsuz Survivor Nisa
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.