Survivor 2022'de Mert Sude'nin Sevgililer Günü'nü Kutladı! Nisa Bölükbaşı Çıldırdı!

Survivor 2022'de Mert ve Sude aşkı devam ediyor. Survivor All Star 25. bölüm fragmanında Mert Sude'ye çiçek verip sevgililer gününü kutladı. Bunu gören Nisa çıldırdı. Mert'in eski sevgilisi Makbule'nin de yakın arkadaşı olan Nisa Bölükbaşı adada Sude'ye olay sözler söyledi. Survivor 2022'de Mert Sude'nin Sevgililer Günü'nü Kutladı! Nisa Bölükbaşı Çıldırdı!

Her bölümüyle bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022 yeni bölüm fragmanı ile Mert ve Sude aşkını bir kez daha gündeme getirdi. Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor 2022'de geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Mert ve Sude aşkı yeniden alevlendi. Survivor 2022'de Mert Sude'nin Sevgililer Günü'nü Kutladı! Nisa Bölükbaşı Çıldırdı!

Survivor Mert Sude'nin sevgililer gününü çiçek vererek kutladı. O anlarda Nisa Bölükbaşı ise çıldırdı. Hatırlanacağı gibi Mert Öcal'ın eski sevgilisi Makbule'nin de yakın arkadaşı olan Nisa, Sude'ye, "Daha havaalanında seni seviyorum dedi. On saniye sonra senin yanına geldi. Bu içiöi yiyor anladın mı" dedi.

Survivor 2022'de Mert Sude'nin Sevgililer Günü'nü Kutladı! Nisa Bölükbaşı Çıldırdı!

Survivor 2022'de Mert Sude'nin Sevgililer Günü'nü Kutladı!

Nisa Bölükbaşı Sude'yi Mert konusunda uyarmaya çalışırken duyduklarına inanamadı. Sude Burcu, Bölükbaşı'nın sözleri karşısında, 'Nisacığım, bu çok özel bir konu. Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim sekiz, dokuz ay bu adamlar neler yaşadığımı bilemezsin' dedi.

Survivor 25. bölüm 16 Şubat 2022 Çarşamba akşamı tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Mert Sude'nin Sevgililer Günü'nü Kutladı! Nisa Bölükbaşı Çıldırdı! ile ilgili etiketler Survivor 2022 fragman sude mert
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.