Survivor 2022'de Mert Öcal ve Yasin Obuz Takas Oluyor! Öcal Sevgilisi Sude Burcu'ya Kavuşuyor

Survivor 2022'de Ünlüler ve Gönüllüler Takımı arasında büyük takas gerçekleşiyor. Acun Ilıcalı Hikmet ve Yasin ikilisini aynı takımda tutmama kararı aldı. İkili arasında yaşanan büyük kavga sonrası Yasin Obuz ile Mert Öcal arasında takas iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Her bölümü, Her Konseyi bir başka kavga ve tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık mücadelelerinin yanısıra yarışmacılar arasında gerilen sinirler kopma noktasına geldi. Survivor Hikmet ve Yasin Obuz arasında yaşanan sözlü ve fiziksel taciz sonrası Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi'ni topladı. Survivor 2022'de Mert Öcal ve Yasin Obuz Takas Oluyor! Öcal Sevgilisi Sude Burcu'ya Kavuşuyor!

Yasin Obuz ve Hikmet arasında yaşanan sözlü ve fiziksel taciz ekrana yansıtılmamış, ikili arasındaki kavga görüntüleri Exxen Platformu'nda yayınlandı. Sert diyalogların yaşanması sonrası Ilıcalı da Acil Durum Konseyi'ni topladı.

Yasin Obuz ve Mert Öcal Takas Olacak

Survivor 2022'de Yasin ve Hikmet'in bu saatten sonra aynı takımda olmayabilir. Son gelen bilgilere göre Survivor Yasin elenmeyecek ancak Ünlüler takımına transfer olacak.

Survivor 2022'de Mert Öcal ve Yasin Obuz Takas Oluyor! Öcal Sevgilisi Sude Burcu'ya Kavuşuyor

Ünlüler takımı ise bu transfere karşılık aralarında yapacağı oylamayla Gönüllüler takımına bir erkek yarışmacı gönderecek.

Mert Öcal Sude Burcu Aynı Takımda Olacak

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu arasında yaşanan aşk artık aynı adada sürecek. İddiaya göre Yasin'in transferi sonrası Ünlüler takımından Öcal Gönüllüler takımına geçiyor. Böylecek Mert Öcal ve Sude Burcu aşkı aynı takımda sürecek.

Söz konusu takasla Nisa Bölükbaşı'nın vereceği tepki merak konusu oldu.

 

 

Survivor 2022'de Mert Öcal ve Yasin Obuz Takas Oluyor! Öcal Sevgilisi Sude Burcu'ya Kavuşuyor ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor all star mert öcal sude burcu takas Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.