Survivor 2022'de Mert Öcal Bu Haberle Yıkıldı! Sude Burcu Survivor'a Veda Ediyor

Survivor 2022'de Yılın Aşkı son buluyor. Mert Öcal ve Sude Burcu aşkına diskalifiye şoku geldi. Sakatlığı nedeniyle parkurda mücadele edemeyen Survivor Sude adaya veda etmek üzere.

Survivor Sude Burcu Diskalifiye oluyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir parkura çıkamayan yarışmacı sevgilisi Mert Öcal ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmişti. Her bölümü ile olay olan yarışma Survivor All Star 2022'de Sude'nin yerine gelecek isim de belli oldu.

Sude Burcu'nun diskalifiye edileceği iddiası üzerine yerine kimin geleceği de merak konusu oldu. Mert Öcal'ın sevgilisi Sude adadan ayrılırsa yerine Ayşe Yüksel'in geleceği iddia edildi.

Ayşe Yüksel'in ailesinden dikkat çeken hamle

Ayşe Yüksel, Survivor All Star'a geleceği yönündeki iddialar hakkında sessizliğini korurken, Yüksel'in ailesinden dikkat çeken bir hamle geldi.

Ayşe Yüksel'in ablaları, Ayşe Yüksel'in Survivor All Star'a yedek yarışmacı olarak dahil olacağını söyleyen Twitter paylaşımlarını beğendi.

Öte yandan Sude Burcu, Mert Öcal ile yaşadığı aşk nedeniyle, büyük tepki çekmişti. Mert Öcal'ın hem Makbule Şakalakoğlu hem de Sude Burcu ile aynı anda birlikte olduğunu söyleyen Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz bölüm sinir krizi geçirmişti.

Survivor 2022'de Mert Öcal Bu Haberle Yıkıldı! Sude Burcu Survivor'a Veda Ediyor ile ilgili etiketler survivor sude Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.