Survivor 2022'de Korkunç İddia! Nagihan Karadere, Berkan Karabulut'un Eleneceğini Biliyordu!

Survivor 2022'de elenen son isim Berkan Karabulut oldu. 21 Haziran Survivor eleme konseyinde güçlü eleme adayları karşısında tutunamayan Karabulut'un elenmesi sonrası korkunç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Survivor Adem'den eleme adayı olarak kendisini seçmesini isteyen Nagihan Karadere, Berkan'ın eleneceğini biliyordu.

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşandı. 21 Haziran eleme konseyinde Survivor'a veda eden son isim Berkan Karabulut oldu. Eleme potasında Survivor Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz ve Nagihan Karadere ile yarışan Karabulut, en az SMS oyunu alarak elendi.

Survivor Nagihan Karadere ile ilgili korkunç iddia Berkan Karabulut'un elenmesi sonrası ortaya atıldı. Dün akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Survivor Adem Kılıçcı'dan kendisini eleme adayı olarak göstermesini isteyen Nagihan Karadere potadan çıkacağını biliyordu.

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde yapılan dokunulmazlık oyunu sırasında Survivor Nagihan Karadere "Önce Berkan Gider, sonra Hikmet gider" demişti. Eleme potasında Adem Kılıçcı'nın aday olarak gösterdiği Hikmet ve Nagihan, konseyde Berkan'ın eleneceğini bildiği için danışıklı dövüş yapmıştı.

NAGİHAN SMS SIRALAMASINI BİLİYOR MU?

Survivor All Star'da finale gidilirken ortaya atılan iddialar çoğaldı. Survivor Hikmet ile son günlerde sorun yaşayan ve artık psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Nagihan Karadere son eleme konseyinde bilerek potaya girmesiyle SMS sıralamasını bildiği iddialarını güçlendirdi.

Survivor 2022'de Korkunç İddia! Nagihan Karadere, Berkan Karabulut'un Eleneceğini Biliyordu!

Ancak tabi ki bu bir iddia. Acun Ilıcalı'nın bu akşamki konseyde hiçbir yarışmacının torpilli olmadığını, Survivor'un dünyanın en zor yarışması olduğunu söylemesi bu iddiaları çürüttü.

 

Survivor 2022'de Korkunç İddia! Nagihan Karadere, Berkan Karabulut'un Eleneceğini Biliyordu! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor nagihan Nagihan Karadere eleme adayı Survivor berkan Berkan Karabulut sms sıralaması iddia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.